Maku ohjaa Suomen Gastronomien Seuran toimintaa vuonna 2022

Ravintola, jossa sinua odotetaan

Millainen lounas tänään rakennetaan, kysyy tarjoilija. Kysymys saa minut hyvälle tuulelle. Tarjoilija tuntee kanta-asiakkaan. Hän on huomannut, ettei lounaslistan tutkimiseen käytetty juurikaan aikaa ja päätellyt, että lounassuunnitelmani oli valmiina jo ravintolaan...

lue lisää
Syö hyvin Suomessa -karttapalvelu on julkaistu

Syö hyvin Suomessa -karttapalvelu on julkaistu

Seuramme teema vuodelle 2021 on Syö hyvin Suomessa. Sen puitteissa julkaisimme kaikille avoimen karttapalvelun, johon olemme keränneet ravintolasuosituksia eri puolilta Suomea. Suositusten keräämisessä hyödynsimme jäsenistömme kokemuksia ja tietämystä. Suomen...

lue lisää
Maku ohjaa Suomen Gastronomien Seuran toimintaa vuonna 2022

Puheenjohtajan ajatuksia

Suomalainen ravintolaruoka nousi keskusteluun heinäkuun puolivälissä Ilkka Kariston sunnuntaikolumnin jälkimainingeissa. Karisto aloittaa viittaamalla ulkomailta palanneiden julkkiskokkien haastatteluihin, joissa Helsingistä on tullut omaperäinen, rentoja...

lue lisää