Silakkalaatikko ansaitsee arvoisensa paikan suomalaisessa ruokapöydässä
Gastronomit valmistivat jäsenistölle silakkalaatikkoa Helsingin silakkamarkkinaviikolla. Oikein valmistettuna tämä väheksytty ja jopa kammoksuttu perinneherkku on mitä parhain suomalainen kotiruoka. Gastronomit jakavat reseptinsä kaikkien suomalaisten kalaruokia...
Puheenjohtajan ajatuksia
Hyvä gastronomi, Suomalainen ravintolaruoka nousi keskusteluun heinäkuun puolivälissä Ilkka Kariston sunnuntaikolumnin jälkimainingeissa. Karisto aloittaa viittaamalla ulkomailta palanneiden julkkiskokkien haastatteluihin, joissa Helsingistä on tullut...
Suomen Gastronomien Seura ry:n 25.8.2020 pidetyssä vuosikokouksessa valittiin seuran uudeksi puheenjohtajaksi Joni Kiiski.
Kiiski on ollut seuran jäsen vuodesta 2013 ja seuran johtokunnan jäsen vuodesta 2017. Hän seuraa tehtävässä keittiömestari Kim Palhusia. - 75-juhlavuotta viettävä Suomen Gastronomien Seura on iskussa. Yllätyn yhä uudelleen siitä valtavasta suomalaisen keittiön ja...
Kirjoita meille
Kun haluat kysyä toiminnastamme, näpyttele tekstiä meille.
Vastaamme mahdollisimman pian.