Suomalainen keittiö tarvitsee roolimalleja

Suomalainen keittiö tarvitsee roolimalleja

Monet maamme eturivin kokit tekevät kovaa työtä suomalaisen keittiön eteen. Ei mennä sieltä missä aita on matalin tai suunnitella ruokalistoja voittojen maksimointi mielessä. Suomalaisen keittotaidon tunnettuutta ja arvostusta parannetaan kilpailemalla, osallistumalla...

lue lisää
Paremman maun puolesta

Paremman maun puolesta

"Ota rasia huoneenlämpöön n. 30 min ennen kypsentämistä. Paista suikaleet kypsäksi paistinpannulla tilkassa öljyä 5-10 min välillä käännellen." Tällä tapaa valmistetaan hunajamarinoitu kana paketissa olevan ohjeen mukaan. Hunajan lisäksi makeutta marinadiin tuovat...

lue lisää
Maku ohjaa Suomen Gastronomien Seuran toimintaa vuonna 2022

Ravintola, jossa sinua odotetaan

Millainen lounas tänään rakennetaan, kysyy tarjoilija. Kysymys saa minut hyvälle tuulelle. Tarjoilija tuntee kanta-asiakkaan. Hän on huomannut, ettei lounaslistan tutkimiseen käytetty juurikaan aikaa ja päätellyt, että lounassuunnitelmani oli valmiina jo ravintolaan...

lue lisää