Suomen Gastronomien Seura
Suomen Gastronomien Seura on vuonna 1945 perustettu Suomen vanhin, yleisesti arvostettu ruokaseura, johon kuuluu nykyisin noin 300 jäsentä.
Pysy ajan tasalla
Uutiset ja tulevat tapahtumat
Gastronomit järjestävät jäsenistölleen ainutlaatuisia tilaisuuksia ja tapahtumia vuoden mittaan. Tapahtumat -osiosta löydät yksityiskohtaiset kuvaukset tulevista tilaisuuksista. Ajankohtaista -otsikon alta löydät uutisia ja seuran johtokunnan mietteitä ja ajatuksia gastronomiasta ja sen kehittymisestä maassamme
Tulevat tapahtumat
Järjestämme jäsentapahtumia joka kuukausi.
Voit tutustua tapahtumiin, jäsenenä ilmoittautua niihin, katsoa kuvat Instagramissa ja lukea Facebookissa, mitä siellä lopulta tapahtui.
Suomen Gastronomien Seuran 80-vuotisjuhlavuoden näyttely Hotelli- ja ravintolamuseossa
Gastronomien pienoisnäyttely avattiin yhtä aikaa Kuohuvat kymmenet -näyttelyn kanssa. Näyttely esittelee gastronomien työtä gastronomian vaalimisessa ja kehittämisessä maassamme, ruokakulttuurimme nostattamisessa sen ansaitsemaan arvoonsa. Lisäksi tuomme esiin...
Suomen Gastronomien Seuran ansiomerkki ravintoloitsija Asta Nurmilaukkaalle
Suomen Gastronomien Seura on myöntänyt ravintoloitsija Asta Nurmilaukkaalle ansiohaarukan seuran tunnustuspalkintona tunnustuksena hänen merkittävästä työstään suomalaisen ruokakulttuurin ja gastronomian edistäjänä. Asta Nurmilaukas tunnetaan pitkäjänteisestä työstään...
Suomen Gastronomien Seura 80 vuotta
Gastronomit osaavat juhlia–erityisesti pyöreitä vuosia. Seuran 80-vuotisjuhlaa vietettiin Helsingin kattojen yllä ravintola Savoyssa. Ilta-auringon loisteessa kylpevä Ikoninen 8. kerroksen ravintolasali tarjosi upeat puitteet 120 hengen juhlaillalliselle, jonka...
Tarinamme
Gastronomian vaalimista ja kehittämistä
Suomen Gastronomien Seura ry on vuonna 1945 perustettu Suomen vanhin, yleisesti arvostettu ruokaseura, johon kuuluu nykyisin noin 300 jäsentä. Seuran perusti sodan jälkeen seitsemän hengen ryhmä elvyttämään ja nostamaan Suomen ruokahuoltoa, elintarvikkeiden laatua ja ruokakulttuuria yleensä. Elintarviketeollisuus, ravintola-ala ja Suomen Kulttuurirahasto lähtivät mukaan toimintaan heti alusta.
Seuran tarkoituksena on gastronomian vaaliminen ja kehittäminen maassamme, ruokakulttuurimme nostaminen ansaitsemaansa arvoon ja sen kansainvälisen tunnettuuden lisääminen.
Kirjoita meille
Kun haluat kysyä toiminnastamme, ota rohkeasti yhteyttä.
Vastaamme mahdollisimman pian.




