Ladataan Tapahtumat

Tulevat Tapahtumat

Tapahtumat Etsi

Tapahtuma Views Navigation

elokuu 2020

Kuukausilounas, ravintola Nolla

elokuu 19. @ 12:00 - 15:00
Ravintola Nolla, Fredrikinkatu 22
Helsinki, 00120 Suomi
+ Google Map
€49
gourmet

Keväältä 22.4.2020 siirtynyt kuukausilounas järjestetään ensimmäisenä tapahtumana kesän jälkeen elokuussa. Luca Balac, Carlos Henriques ja Albert Franch Sunyer perustivat ravintola Nollan kehittääkseen ravintola-alaa ympäristöystävällisemmäksi ja halusta näyttää, että maukasta ja kekseliästä ruokaa voi valmistaa kestävän kehityksen ja kiertotalouden arvojen pohjalta, jätettä tuottamatta. Kruununhakalaisravintola löysi nopeasti uskollisen asiakaskuntansa. Liisankadulta Fredrikinkadulle muuttaneessa Nollassa on Michelin Bib Gourmand -tunnustuksen saaneen ravintolan lisäksi kestävän kehityksen arvoja noudattava mikro-panimo ja baari. Ravintola Nolla sai myös yhtenä neljästä suomalaisravintolasta kestävän kehityksen tunnustuksen Michelin Guide Nordic Countries…

Lue lisää »

Vuosikokous ja illallinen, ravintola Palace

elokuu 25. @ 18:00 - 23:00
Ravintola Palace, Eteläranta 10
Helsinki, 00130 Suomi
+ Google Map
€85
vuoden ravintola 2017 grön

Keväältä 19.3.2020 siirtynyt vuosikokous on sovittu Palacen kanssa järjestettäväksi elokuussa. Tervetuloa Suomen Gastronomien Seuran sääntömääräiseen vuosikokoukseen tiistaina 25.8.2020 alkaen klo 18.00. Vuosikokouksen esityslistan löydät Jäsenille -osiosta. Muu kokousmateriaali jaetaan kokouksessa. Välittömästi vuosikokouksen jälkeen aloitamme illallisen Juhlasalissa. Kokoukseen ja illalliselle on ilmoittautunut jo mukavasti jäseniä, mutta vielä mahtuu mukaan nauttimaan Palacen tarjoiluista ja palvelusta. Illallinen on AVEC-tilaisuus. Vuosikokouksen juhlapuhujaksi on varmistunut Vuoden ruokatoimittaja Heikki Kähkönen Viidestä Tähdestä. Illallisen aikana jaetaan myös palkinto gastronomien MasterChef -kisan 2020 voittajalle. Kaupungin kattojen yllä Etelärannassa…

Lue lisää »

Illallinen tukholmalaisravintola Frantzénissa

elokuu 29.
Franzén, Klara Norra kyrkogata 26
Tukholma, 11122 Ruotsi
+ Google Map

TILAISUUTEEN ON MUUTAMA PAIKKA VAPAANA. Tilaisuuden ajankohta siirrettiin elokuulle kevään koronavirustilanteen vuoksi. Ravintola Frantzén saavutti ensimmäisenä ruotsalaisravintolana kolme Michelin-tähteä. Gastronomeilla on upea tilaisuus nauttia erittäin korkeatasoinen illallinen lauantaina 29. elokuuta 2020 Tukholmassa. Olemme varanneet illallisen 23 hengelle. Henkilökohtaisen palvelukokemuksen varmistamiseksi illalliselle saavutaan pöytäkunnittain oheisen aikataulun mukaisesti. 19:00 5 henkeä, istuinpaikat avokeittiötä ympäröivällä tiskillä 19:15 4 henkeä, istuinpaikat pöydässä 19:30 5 henkeä, istuinpaikat avokeittiötä ympäröivällä tiskillä 19:45 4 henkeä, istuinpaikat pöydässä 20:00 5 henkeä, istuinpaikat avokeittiötä ympäröivällä tiskillä Menun hinta on…

Lue lisää »

syyskuu 2020

Kuukausi-illallinen: ravintola Finnjävel

syyskuu 9. @ 18:00 - 21:00
Ravintola Finnjävel, Ainonkatu 3
Helsinki, 00100 Suomi
+ Google Map
€49

Finnjävel kattaa tarjolle suomalaisen sielunmaiseman koko kirjossaan. Finnjävelissä pääsee nauttimaan Suomen metsistä, järvistä, tuntureilta ja pelloilta kumpuavia makuja ja elämyksiä. Finnjävel syntyi, kun kokit Henri Alén ja Tommi Tuominen alkoivat tutkia omia juuriaan ja suomalaista ruokakulttuuria. Finnjävel oli kaksivuotinen projektiravintola vuosina 2016– 2018. Lyhyessä ajassa siitä tuli legenda sekä Suomessa että ulkomailla. Nyt legenda on syntynyt uudestaan. Menu Kalapöydän herkkuja *** Toripiirakka *** Paistettua kuhaa ja savustettua voikastiketta *** Mustikkapiirakkaa ja maitojäätelöä Viisisuositukset: 45 €/henkilö, ruokajuomat jokainen maksaa itse paikan…

Lue lisää »

Vierailu Wotkin’s Hannus – Lihan ja kalan erikoismyymälään

syyskuu 15. @ 17:00 - 21:00
Wotkin’s Hannus, Kurjenkellontie 1
Espoo, 02270 Suomi
+ Google Map

Yhdistyksen kannattajajäsen Lihatukku Veijo Votkin Oy on kutsunut gastronomeja tutustumaan lihan ja kalan erikoismyymäläänsä Espooseen, joka avattiin Lidlin naapuriin loppuvuodesta 2019. Helsingin Sörnäisissä vuodesta 1978 toiminut Wotkin’s noudattaa toiminnassaan tuttua menestysreseptiään: laatutuotteita ja hyvää palvelua. Tarjonnan kulmakivenä ovat laadukkaat lihat, tasokkaat jalosteet, tuoreet kalat sekä huolella tehdyt kotiruoat. Wotkin’s-makkarat ovat gluteenittomia ja laktoosittomia ja noudattavat Veijo Votkinin tiukkaa periaatetta: “Jauhot kuuluvat leipomoon, eivät lihanjalostamoon”. Myymälässä on tarjolla tuoretta kalaa sekä fileenä että kokonaisena. Kalojen graavaus ja kylmäsavustus tehdään paikan päällä.…

Lue lisää »
+ Vie tapahtumat

Tapahtumaan ilmoittaudutaan sähköisen ilmoituslinkin kautta.