Ladataan Tapahtumat

Tulevat Tapahtumat

Tapahtumat Search and Views Navigation

Tapahtuma Views Navigation

huhtikuu 2020

Uutuuskomedia Le Coq – taistelu ravintolasta ja teemamenu

16 huhtikuun. @ 16:30 - 21:30
Ravintola Graniittilinna, Säästöpankinranta 6
Helsinki, 00530 Suomi
+ Google Map
€86

TILAISUUS ON SIIRRETTY KORONAVIRUSTILANTEEN VUOKSI. UUSI MAHDOLLINEN AJANKOHTA ILMOITETAAN MYÖHEMMIN. Helsingin kaupunginteatterin Arena-näyttämön kevään uutuus esitys on kuin gastronomeille tilattu! ”Le Coq – taistelu ravintolasta ammentaa huumoria huippu- kokeista, ei ihan niin huippukokeista, Michelin-tähdistä, ravintolakriitikosta ja rakkaudesta ranskalaiseen keittiöön.” Ennen esitystä virittäydymme ranskalaiseen ravintolatunnelmaan ravintola Graniittilinnassa Le Coq –teemamenulla. Teatteri-ilta on AVEC-tilaisuus. Muutamia paikkoja on vielä vapaana, joten toimi nopeasti! Le Coq –teatterimenu Ankkaterriini pikkelöityä sipulia ja paistettua briossia Entrecôte, bèarnaisekastiketta ja tryffelillä maustettua perunagratiinia Suklaaparfait, appelsiinisiirappia, karamellisoitua pekaanipähkinää Kahvi…

Lue lisää »

Kuukausilounas, ravintola Nolla

22 huhtikuun. @ 12:00 - 14:30
Ravintola Nolla, Fredrikinkatu 22
Helsinki, 00120 Suomi
+ Google Map
€49
gourmet

TILAISUUS ON SIIRRETTY KORONAVIRUSTILANTEEN VUOKSI. UUSI AJANKOHTA ILMOITETAAN MYÖHEMMIN. Luca Balac, Carlos Henriques ja Albert Franch Sunyer perustivat ravintola Nollan kehittääkseen ravintola-alaa ympäristöystävällisemmäksi ja halusta näyttää, että maukasta ja kekseliästä ruokaa voi valmistaa kestävän kehityksen ja kiertotalouden arvojen pohjalta, jätettä tuottamatta. Kruununhakalaisravintola löysi nopeasti uskollisen asiakaskuntansa. Liisankadulta Fredrikinkadulle muuttaneessa Nollassa on Michelin Bib Gourmand -tunnustuksen saaneen ravintolan lisäksi kestävän kehityksen arvoja noudattava mikro-panimo ja baari. Ravintola Nolla sai myös yhtenä neljästä suomalaisravintolasta kestävän kehityksen tunnustuksen Michelin Guide Nordic Countries 2020…

Lue lisää »

toukokuu 2020

Vuosikokous ja illallinen, ravintola Palace

31 toukokuun.
Ravintola Palace, Eteläranta 10
Helsinki, 00130 Suomi
+ Google Map
€85
vuoden ravintola 2017 grön

VUOSIKOKOUSTA ON SIIRRETTY KORONAVIRUSTILANTEEN VUOKSI. UUSI AJANKOHTA ILMOITETAAN MYÖHEMMIN. Tervetuloa Suomen Gastronomien Seuran sääntömääräiseen vuosikokoukseen keskiviikkona 19.3.2020 alkaen klo 18.00. Kokouksessa käsitellään sääntöjen 3. pykälässä mainitut asiat. Vuosikokouksen esityslistan löydät Jäsenille -osiosta. Muu kokousmateriaali jaetaan kokouksessa. Välittömästi vuosikokouksen jälkeen aloitamme illallisen Juhlasalissa. Illallinen on AVEC-tilaisuus. Vuosikokouksen juhlapuhujaksi on varmistunut Vuoden ruokatoimittaja Heikki Kähkönen Viidestä Tähdestä. Illallisen aikana jaetaan myös palkinto gastronomien MasterChef -kisan 2020 voittajalle. Kaupungin kattojen yllä Etelärannassa sijaitseva ravintola Palace valmistui Helsingin olympialaisiin vuonna 1952, ja se oli…

Lue lisää »

Työpaja: singaporelainen keittiö – Joni Kiiski

31 toukokuun.
Kokkikoulu Espa, Pohjoisesplanadi 21 B, sisäpiha 4.krs
Helsinki, 100 Finland
+ Google Map
€85

TILAISUUS ON SIIRRETTY KORONAVIRUSTILANTEEN VUOKSI. UUSI MAHDOLLINEN AJANKOHTA ILMOITETAAN MYÖHEMMIN. Gastronomilta gastronomille -työpajateemavuoden ajatuksena on jakaa jäsenistön kesken gastronomista osaamista ja oppia yhdessä lisää ruokaa valmistaen. Asuin neljä vuotta Singaporessa ja tutustuin perin juurin singaporelaiseen keittiöön. Luin keittokirjoja, paikallisia ruoka-oppaita ja -lehtiä ja luonnollisesti söin paljon ulkona: nautin yksinkertaisia annoksia katukeittiöiden muovilautasilta, Michelin -tähtiravintoloiden hienostuneita annoksia ja kaikkea siltä väliltä. Keräsin myös paikallisia reseptejä hyödynnettäväksi koto-Suomessa. Haluan jakaa työpajassa 8.4.2020 parhaita reseptejäni ja kertoa osallistujille Singaporen monipuolisesta ruokakulttuurista. Koska Singaporen…

Lue lisää »

elokuu 2020

Illallinen tukholmalaisravintola Frantzénissa

29 elokuun.
Franzén, Klara Norra kyrkogata 26
Tukholma, 11122 Ruotsi
+ Google Map

TILAISUUS ON TÄYNNÄ. Tilaisuuden ajankohta siirrettiin elokuulle kevään koronavirustilanteen vuoksi. Ravintola Frantzén saavutti ensimmäisenä ruotsalaisravintolana kolme Michelin-tähteä. Gastronomeilla on upea tilaisuus nauttia erittäin korkeatasoinen illallinen lauantaina 29. elokuuta 2020 Tukholmassa. Olemme varanneet illallisen 23 hengelle. Henkilökohtaisen palvelukokemuksen varmistamiseksi illalliselle saavutaan pöytäkunnittain oheisen aikataulun mukaisesti. 19:00 5 henkeä, istuinpaikat avokeittiötä ympäröivällä tiskillä 19:15 4 henkeä, istuinpaikat pöydässä 19:30 5 henkeä, istuinpaikat avokeittiötä ympäröivällä tiskillä 19:45 4 henkeä, istuinpaikat pöydässä 20:00 5 henkeä, istuinpaikat avokeittiötä ympäröivällä tiskillä Menun hinta on 3500 Ruotsin…

Lue lisää »
+ Vie tapahtumat

Tapahtumaan ilmoittaudutaan sähköisen ilmoituslinkin kautta.