Ladataan Tapahtumat

Tulevat Tapahtumat

Tapahtumat Search and Views Navigation

Tapahtuma Views Navigation

huhtikuu 2019

Työpaja: suomalaisen huippugastronomian juuret

huhtikuu 24. @ 17:00 - 22:00
Kokkikoulu Espa, Pohjoisesplanadi 21 B, sisäpiha 4.krs
Helsinki, 100 Finland
+ Google Map
€85
SGS_Bocuse_Kati-Laszka

Suomalainen huippugastronomia ei ole kehittynyt umpiossa. Idän ja lännen keittiöiden gastronomiset vaikutteet juurtuivat maahamme historiallisten tapahtumasarjojen, luonnon tarjoamien raaka-aineiden ja osaavien ihmisten kautta. Kuuden ruokalajin menu on suunniteltu rikasta gastronomista perinnettämme kunnioittaen ja kauden parhaita raaka-aineita hyödyntäen. Työpajan vetäjänä toimii porvoolaisravintola Sicapellen keittiömestari Simona Milazzo. Menulle on tarjolla varta vasten suunniteltu viinipaketti. Tervetuloa mukaan nauttimaan illallisesta ja annoksiin liittyvistä suomalaisen huippugastronomian tarinoista! Kämpin osterit *** Munakokkelia ja kaviaaria *** Valkoinen parsakeitto Ville Vallgrenin tapaan *** Pietarin kulibjaka Ekaterina Berghemin reseptiä…

Lue lisää »

toukokuu 2019

Kuukausilounas, ravintola Krog 16

toukokuu 8. @ 13:00 - 16:00
Ravintola Krog 16, Munkkisaarenkatu 16
Helsinki, 00150 Finland
+ Google Map
€29
gastronomit

Ravintola Krog 16 on moderni kokous- ja tilausravintola. Sijainti Munkkisaaressa Telakan kyljessä tuo oman kontrastinsa rujon ympäristön ja herkän annoskauneuden välille. Ravintolan nimi juontaa juurensa sanasta Krog, joka tarkoittaa skandinaavista bistroa. Ravintolan keittiössä rakastetaan sesongille tunnollista skandinaavista ruokaa, johon yhdistetään vaikutteita mm. Ranskan ja Espanjan keittiöistä. MENU CREAM OF ASPARAGUS Vaahdotettu keitto valkoisesta parsasta, pikkelöityä korvasientä, grillattua voita ja ketunleipää Viini: Chablis Saint Pierre LAMB, SPRING VEGGIES & VÄSTERBOTTEN CHEESE Karitsan niskaa ”24h”, Västerbottenjuustolla maustettua spelttiä, kevään vihanneksia, tummaa oliivikastiketta ja…

Lue lisää »

Työpaja: Suomalaisen huippugastronomian uusi aalto

toukokuu 27. @ 17:00 - 22:00
Kokkikoulu Espa, Pohjoisesplanadi 21 B, sisäpiha 4.krs
Helsinki, 100 Finland
+ Google Map
€85
workshop wienin leivonnaiset

Toukokuun työpajassa pääsemme tutustumaan maamme korkeatasoisen keittotaidon uuteen aaltoon ravintola Inarin Kim Mikkolan opastamana. Uuden aallon gastronomiaan liittyy vahva usko omaan tekemiseen ja näkemykseen. Mikkola tukeutuu makuun – jokaisella annokseen päätyvällä raaka-aineella pitää olla selkeä paikkansa annoksen harmonisessa makumaailmassa. Kööpenhaminalaisravintola Noman vuoropäällikkönä työskennellyt Mikkola kiersi maailmaa ja tutustui laaja-alaisesti eri ruokakulttuureihin. Mikkola hallitsee myös modernit keittiötekniikat. Luvassa on yllättävä ja kiehtova työpaja, joka tarjoaa taatusti mahdollisuuden uuden oppimiseen. Tervetuloa nauttimaan sesongin raaka-aineista rakennetusta menusta. Menu ja siihen sovitetut juomapaketti julkistetaan…

Lue lisää »
+ Vie tapahtumat

Tapahtumaan ilmoittaudutaan sähköisen ilmoituslinkin kautta.