Ladataan Tapahtumat

Tulevat Tapahtumat

Tapahtumat Search and Views Navigation

Tapahtuma Views Navigation

heinäkuu 2020

Gastronomilta gastronomille: 2020 Deliverden kesäherkut

8 heinäkuun. @ 18:00 - 19:30
€20
logo deliverde2

Gastronomit ideoivat yhteistyökuvioita kannatusjäsenien kanssa gastronomilta gastronomille -teemavuoden hengessä.  Suunnittelimme Deliverde Puutarhat Oy:n kanssa gastronomeille sesongin parhaan vihannespakkauksen. Deliverde on turkulainen perheyritys, joka on tunnettu laadukkaista yrteistään, salaateistaan ja vihanneksistaan. Puutarha on ollut jo usean vuoden ajan suunnannäyttäjä Suomessa ja se on palkittu laatutuottajana. Liisa ja Hannu Lindrothin yritys on osa turkulaisen ravintolakulttuurin kehitystä: intohimoinen ideointi ja kehitystyö yhdessä ravintoloitsijoiden kanssa on monipuolistanut annosten makumaailmoja. Gastronomeille on tarjolla 20 kpl 20 euron hintaista pakettia. Pakettiin sisältyvät seuraavat tuotteet: Fenkoli Kyssäkaali…

Lue lisää »

elokuu 2020

Kuukausilounas, ravintola Nolla

19 elokuun. @ 12:00 - 15:00
Ravintola Nolla, Fredrikinkatu 22
Helsinki, 00120 Suomi
+ Google Map
€49
gourmet

Keväältä 22.4.2020 siirtynyt kuukausilounas järjestetään ensimmäisenä tapahtumana kesän jälkeen elokuussa. Luca Balac, Carlos Henriques ja Albert Franch Sunyer perustivat ravintola Nollan kehittääkseen ravintola-alaa ympäristöystävällisemmäksi ja halusta näyttää, että maukasta ja kekseliästä ruokaa voi valmistaa kestävän kehityksen ja kiertotalouden arvojen pohjalta, jätettä tuottamatta. Kruununhakalaisravintola löysi nopeasti uskollisen asiakaskuntansa. Liisankadulta Fredrikinkadulle muuttaneessa Nollassa on Michelin Bib Gourmand -tunnustuksen saaneen ravintolan lisäksi kestävän kehityksen arvoja noudattava mikro-panimo ja baari. Ravintola Nolla sai myös yhtenä neljästä suomalaisravintolasta kestävän kehityksen tunnustuksen Michelin Guide Nordic Countries…

Lue lisää »

Vuosikokous ja illallinen, ravintola Palace

25 elokuun. @ 18:00 - 23:00
Ravintola Palace, Eteläranta 10
Helsinki, 00130 Suomi
+ Google Map
€85
vuoden ravintola 2017 grön

Keväältä 19.3.2020 siirtynyt vuosikokous on sovittu Palacen kanssa järjestettäväksi elokuussa. Tervetuloa Suomen Gastronomien Seuran sääntömääräiseen vuosikokoukseen tiistaina 25.8.2020 alkaen klo 18.00. Vuosikokouksen esityslistan löydät Jäsenille -osiosta. Muu kokousmateriaali jaetaan kokouksessa. Välittömästi vuosikokouksen jälkeen aloitamme illallisen Juhlasalissa. Kokoukseen ja illalliselle on ilmoittautunut jo mukavasti jäseniä, mutta vielä mahtuu mukaan nauttimaan Palacen tarjoiluista ja palvelusta. Illallinen on AVEC-tilaisuus. Vuosikokouksen juhlapuhujaksi on varmistunut Vuoden ruokatoimittaja Heikki Kähkönen Viidestä Tähdestä. Illallisen aikana jaetaan myös palkinto gastronomien MasterChef -kisan 2020 voittajalle. Kaupungin kattojen yllä Etelärannassa…

Lue lisää »

Illallinen tukholmalaisravintola Frantzénissa

29 elokuun.
Franzén, Klara Norra kyrkogata 26
Tukholma, 11122 Ruotsi
+ Google Map

TILAISUUTEEN ON MUUTAMA PAIKKA VAPAANA. Tilaisuuden ajankohta siirrettiin elokuulle kevään koronavirustilanteen vuoksi. Ravintola Frantzén saavutti ensimmäisenä ruotsalaisravintolana kolme Michelin-tähteä. Gastronomeilla on upea tilaisuus nauttia erittäin korkeatasoinen illallinen lauantaina 29. elokuuta 2020 Tukholmassa. Olemme varanneet illallisen 23 hengelle. Henkilökohtaisen palvelukokemuksen varmistamiseksi illalliselle saavutaan pöytäkunnittain oheisen aikataulun mukaisesti. 19:00 5 henkeä, istuinpaikat avokeittiötä ympäröivällä tiskillä 19:15 4 henkeä, istuinpaikat pöydässä 19:30 5 henkeä, istuinpaikat avokeittiötä ympäröivällä tiskillä 19:45 4 henkeä, istuinpaikat pöydässä 20:00 5 henkeä, istuinpaikat avokeittiötä ympäröivällä tiskillä Menun hinta on…

Lue lisää »

syyskuu 2020

Työpaja: singaporelainen keittiö – Joni Kiiski

30 syyskuun.
Kokkikoulu Espa, Pohjoisesplanadi 21 B, sisäpiha 4.krs
Helsinki, 100 Finland
+ Google Map
€85

TILAISUUS ON SIIRRETTY SYKSYLLE KORONAVIRUSTILANTEEN VUOKSI. UUSI AJANKOHTA ILMOITETAAN MYÖHEMMIN. Gastronomilta gastronomille -työpajateemavuoden ajatuksena on jakaa jäsenistön kesken gastronomista osaamista ja oppia yhdessä lisää ruokaa valmistaen. Asuin neljä vuotta Singaporessa ja tutustuin perin juurin singaporelaiseen keittiöön. Luin keittokirjoja, paikallisia ruoka-oppaita ja -lehtiä ja luonnollisesti söin paljon ulkona: nautin yksinkertaisia annoksia katukeittiöiden muovilautasilta, Michelin -tähtiravintoloiden hienostuneita annoksia ja kaikkea siltä väliltä. Keräsin myös paikallisia reseptejä hyödynnettäväksi koto-Suomessa. Haluan jakaa työpajassa 8.4.2020 parhaita reseptejäni ja kertoa osallistujille Singaporen monipuolisesta ruokakulttuurista. Koska Singaporen…

Lue lisää »
+ Vie tapahtumat

Tapahtumaan ilmoittaudutaan sähköisen ilmoituslinkin kautta.