Ladataan Tapahtumat

Tulevat Tapahtumat

Tapahtumat Etsi

Tapahtuma Views Navigation

syyskuu 2020

Työpaja: singaporelainen keittiö – Joni Kiiski

syyskuu 23. @ 17:00 - 22:00
Kokkikoulu Espa, Pohjoisesplanadi 21 B, sisäpiha 4.krs
Helsinki, 100 Finland
+ Google Map
€85

Keväältä (8.4.2020) siirtynyt singaporelainen keittiön työpaja järjestetään keskiviikkona 23.9.2020 Kokkikoulu Espassa. Gastronomilta gastronomille -työpajateemavuoden ajatuksena on jakaa jäsenistön kesken gastronomista osaamista ja oppia yhdessä lisää ruokaa valmistaen. Asuin neljä vuotta Singaporessa ja tutustuin perin juurin singaporelaiseen keittiöön. Luin keittokirjoja, paikallisia ruoka-oppaita ja -lehtiä ja luonnollisesti söin paljon ulkona: nautin yksinkertaisia annoksia katukeittiöiden muovilautasilta, Michelin -tähtiravintoloiden hienostuneita annoksia ja kaikkea siltä väliltä. Keräsin myös paikallisia reseptejä hyödynnettäväksi koto-Suomessa. Haluan jakaa työpajassa parhaita reseptejäni ja kertoa osallistujille Singaporen monipuolisesta ruokakulttuurista. Koska Singaporen…

Lue lisää »

Pohjois-Karjalasta lanttukukkoa

syyskuu 24. @ 17:00 - 18:30
€22

Olen nauttinut tähän mennessä parasta savokarjalaista perinneruokaa ja matkaevästä jo vuosia anopin mökille perheen kanssa matkatessa. Näinpä uskalsin ehdottaa seuran johtokunnalle, jospa näinä kovina aikoina tarjoamme kaikille gastronomeille mahdollisuuden tutustua ja maistaa itäsuomalaista herkkua. Kukot valmistetaan Kilkan tilan vanhaan navettaan rakennetussa kotileipomossa Kolin eteläpuolella. Gastronomien kukot paistetaan tiistaina ja laitetaan jäähdytettyinä Matkahuollon kyytiin keskiviikkona. Kukot jaetaan gastronomeille torstaina 24.9.2020. Jakelupisteinä tutut Rock'n'Roll McDonald'sin parkkipaikka klo 17:00, Töölöntori klo 17:20 ja Kolmen sepän patsas klo 18:00. Noin kilon painoisen Kukon hinta…

Lue lisää »

lokakuu 2020

Kuukausilounas, ravintola Skörd

lokakuu 13. @ 12:00 - 15:00
Ravintola Skörd, Fredrikinkatu 27
Helsinki, 00100 Suomi
+ Google Map
€29
gourmet

Ravintola Skörd on lähiruokaa ja juomaa parhaimmillaan. Helsinkiläisen Ravintola Skördin keittiössä pääkeittäjä Anton apureineen loihtii herkullisia makuelämyksiä mahdollisimman läheltä tulevista sesongin raaka-aineista, itse kerätyistä villiyrteistä ja marjoista sekä riistasta, kalasta ja luomukaritsasta. Kaikki ravintolan raaka-aineet ja juomat tulevat Suomesta. Menu ja juomat Naurista Rönnvik rose *** Peuraa, selleriä ja sherrykastiketta Hermannin lumoa *** Omenaa ja lampaanmaitoa Kuura Ice Menu saattaa muuttua vielä hiukan riippuen siitä, mitä raaka-aineita ravintola saa parhaimpana. Juomapaketti saatavilla hintaan 21€. Maksutiedot: Tilinumero: Suomen Gastronomien Seura ry…

Lue lisää »

marraskuu 2020

Martinpäivän hanhi-illallinen, ravintola Zinnkeller

marraskuu 10. @ 18:00 - 21:00
Ravintola Zinnkeller, alasali, Meritullinkatu 25
Helsinki, 00170 Suomi
+ Google Map
€43

10.11. Martin-päivä, hyvän ruoan ja juoman sekä vieraanvaraisuuden ja anteliaisuuden päivä. Vietto juontuu sekä katolilaisesta pyhimys Martinus Toursilaisesta ja uskon- puhdistaja Martti Lutherista. Antautukaamme heidän huomaansa Martinpäivän iltana ravintola Zinnkellerissä – Helsingin vanhimmassa ”etnisessä”, joka on toiminut samalla nimellä, samassa osoitteessa ja samassa suvussa jo 40 vuotta. Martin hanhi on keväisten parsaviikkojen ohella yksi ravintolan vaalituimpia sesonkeja. Vierailun alkuperäisenä teemana kuuluikin olla käynti perinneravintolassa. Ravintolapäällikkö Nina Palomäki-Wiegand ja hänen isänsä Wolfgang Wiegand odottavat meitä tunnelmalliseen ala- saliinsa. Menu Mustakeitto lisukkeineen…

Lue lisää »

joulukuu 2020

Vierailu Wotkin’s Hannus – Lihan ja kalan erikoismyymälään

joulukuu 31.
Wotkin’s Hannus, Kurjenkellontie 1
Espoo, 02270 Suomi
+ Google Map

TAPAHTUMA JOUDUTAAN SIIRTÄMÄÄN MYÖHEMPÄÄN AJANKOHTAAN, JOKA ILMOITETAAN MYÖHEMMIN. Yhdistyksen kannattajajäsen Lihatukku Veijo Votkin Oy on kutsunut gastronomeja tutustumaan lihan ja kalan erikoismyymäläänsä Espooseen 15.9.2020, joka avattiin Lidlin naapuriin loppuvuodesta 2019. Helsingin Sörnäisissä vuodesta 1978 toiminut Wotkin’s noudattaa toiminnassaan tuttua menestysreseptiään: laatutuotteita ja hyvää palvelua. Tarjonnan kulmakivenä ovat laadukkaat lihat, tasokkaat jalosteet, tuoreet kalat sekä huolella tehdyt kotiruoat. Wotkin’s-makkarat ovat gluteenittomia ja laktoosittomia ja noudattavat Veijo Votkinin tiukkaa periaatetta: “Jauhot kuuluvat leipomoon, eivät lihanjalostamoon”. Myymälässä on tarjolla tuoretta kalaa sekä fileenä…

Lue lisää »
+ Vie tapahtumat

Tapahtumaan ilmoittaudutaan sähköisen ilmoituslinkin kautta.