Ladataan Tapahtumat

Tulevat Tapahtumat

Tapahtumat Etsi

Tapahtuma Views Navigation

toukokuu 2021

Gastronominen luentosarja 2021 – Mistä maku ja herkullisuus muodostuvat ja miten moniaistinen kokeminen vaikuttaa ruokailukokemukseen? – Mari Sandell

toukokuu 5. @ 18:00 - 19:00

Kuva: Maarit Kytöharju Professori Mari Sandell Helsingin yliopiston Elintarvike- ja ravitsemustieteiden osastolta sekä Turun yliopiston Funktionaalisten elintarvikkeiden kehittämiskeskuksesta avaa gastoronomeille moniaistista kokemusta ja herkullisen maun yleisiä ja yksilöllisiä aistimaailmoja. Sandell toimii myös Kaffeli ry:n puheenjohtajana. Ruokakulttuuriseura perustettiin vuonna 2010 toteuttamaan Turun kulttuuripääkaupunkivuosi ruokakulttuuriohjelmaa. Kaffelia on kiittäminen mainion Neitsytperunafestivaalin toteuttamisessa. Alfred Kordelinin säätiö myönsi huhtikuussa 2021 Jaakko Kolmosen ruokakulttuuripalkinnon Lounas-Suomen ruokakulttuuriyhdistys Kaffelille. Luento ja siihen liittyvä keskustelutilaisuus on ilmaistapahtuma jäsenille eikä edellytä erikseen ilmoittautumista. Lämpimästi tervetuloa!     Luennon päätteeksi suosittelemme…

Lue lisää »
+ Vie tapahtumat

Tapahtumaan ilmoittaudutaan sähköisen ilmoituslinkin kautta.