Ladataan Tapahtumat

Tulevat Tapahtumat

Tapahtumat Search and Views Navigation

Tapahtuma Views Navigation

elokuu 2019

Gastronomien Kallion kierros

elokuu 28. @ 18:00 - 22:00
Kallio, Helsinki, Fleminginkatu 12
Helsinki, 00530 Finland
+ Google Map
€55
kannatusjäsen

Tuskin mikään muu katu Helsingissä on kokenut niin suuren ravintolakulttuurimuutoksen viime vuosina kuin Fleminginkatu Helsingin Kalliossa. Viime vuoden laivaseminaarilla ideoitu Kallion kierros toteutetaan Kallion ravintoloiden järjestämän ravintolafestivaalien yhteydessä. Gastronomit kiertävät viisi festivaaliin osallistuvaa ravintolaa nauttien ravintolan antimista. Aloitamme kierroksen ÖL|UT Kaupparavintolasta ja päätämme kierroksen perinteiseen Ravintola Oivaan. Ravintolat järjestävät myös ohjelmaa illan aikana ja pyrimme ajoittamaan kierroksen niin, että pääsemme nauttimaan esityksistä. Kierrokseen ja hintaan kuuluu pieni ruoka-annos ja juoma jokaisessa ravintolassa. Mukaan mahtuu 15 ilmoittautumisjärjestyksessä. Kierroksen ravintolat ÖL|UT Kaupparavintola…

Lue lisää »

syyskuu 2019

Kuukausilounas: ravintola Nude

syyskuu 11. @ 13:00 - 16:00
Ravintola Nude, Kasarminkatu 44
Helsinki, 00130 Finland
+ Google Map
€35
gourmet

OLO- ja Emo -ravintolat saivat rinnalleen kolmannen ravintolan viime vuoden lokakuussa 2018, kun Kasarmikadulle aukesi viinin ja ruoan yhdistämiseen keskittyvä Nude. Ravintolan nimi ei ole sattumaa, vaan viittaa konseptiin, jossa ruoka elää viinisesonkien mukaan. Ravintolan konsepti on Suomessa ensimmäinen laatuaan. Nuden ideana on yhdistää ravintola viinien verkkokauppaan. - Emme halua määritellä itseämme italialaiseksi tai pohjoismaalaiseksi ravintolaksi, vaan ruoka elää sen mukaan, millaisia viinejä kulloinkin juodaan, Olo Groupin ravintoloitsija, huippukokki Pekka Terävä sanoo. Nuden keittiömestarina toimii elokuun alusta Taneli Myllyvirta. Ravintola…

Lue lisää »

Illallinen Jouni Toivasen tapaan, Pastor Drink & Dine

syyskuu 21. @ 18:00
Helsinki Finland
€190
vuoden ravintola 2018 kaskis

Villiruokamestari Jouni Toivanen toteuttaa gastronomeille elämyksellisen illan osaksi Suomalaisen huippugastronomian teemavuoden tapahtuma- sarjaa. Luvassa on täysin uusia makumaailmoja harvinaisista ja epätavallisista raaka-aineista valmistettuna, herkullisuuteen keskittyen. Toivanen toi Michelin-tason molekyylikeittiön Suomeen. Vironkadulla toimintansa aloittaneen ravintola Luomon innovatiivinen keittotaito ja annosten huoliteltu esille laitto palkittiin ranskalaisoppaassa tähdellä alle vuoden toiminnan jälkeen. Toivasen Helsingissä toteuttamat Wild-teemaillalliset herättivät laajan kiinnostuksen kaupungin herkuttelijoiden keskuudessa. Drastisiakin raaka-aineita suomen luonnosta ja niistä huolellisesti suunniteltuja annoksia sisältäneet illalliset osoittivat Toivasen näkemyksellisen luomiskyvyn suomalaisen luonnon tarjoamista mahdollisuuksista kansainvälisyyttä unohtamatta.…

Lue lisää »

Työpaja: Satokauden kasvikset

syyskuu 25. @ 17:00 - 22:00
Kokkikoulu Espa, Pohjoisesplanadi 21 B, sisäpiha 4.krs
Helsinki, 100 Finland
+ Google Map
€85

Suomalainen huippugastronomia -teemavuoden syyskauden käynnistää satokauden parhaisiin kasviksiin ja luonnon anteihin keskittyvä työpaja. Lontoossa ja Islannissa menestyksekästä kansainvälistä uraa luonut keittiömestari Tarja Silvani on suunnitellut menun ja opastaa gastronomeja Kokkikoulu Espalla moderneihin keittiötekniikoihin. Illallinen koostuu kala-kasvisruoista. Kannatusjäsenemme Kotipellon Puutarha tarjoaa osallistujien käyttöön Mimiksen yrtti- ja kukkasuolatuotteet. Pääset tutustumaan työpajassa ja kotona puutarhan omista yrteistä valmistettuun laadukkaisiin gourmet-suoloihin. Työpaja järjestetään hyvää palautetta osallistujilta saaneessa Kokkikoulu Espalla. Jakaannumme viiteen ryhmään ja osallistujat voivat valita haluamansa ryhmän. Työpaja tarjoaa erinomaisen mahdollisuuden tutustua jäsenistöön…

Lue lisää »

lokakuu 2019

Hyvän mielen ja espanjalaisten makujen matka Albiriin 17. – 21.10.2019

lokakuu 17. @ 08:00 - lokakuu 21. @ 08:00
Albir, Espanja, Carrer Estrella Polar 67
Albir, Alicante, 03581 Spain
+ Google Map
€1100

Järjestämme usean vuoden tauon jälkeen jäsentemme toivomuksesta yhteisen matkan Espanjaan. Seuramme jäsen, keittiömestari Mika Hartikainen on kutsunut gastronomeja tutustumaan omistamaansa La Hacienda -majataloon. Myös keittiömestari Pipsa Heismaa on paikalla Albirissa matkamme aikana. Vastaanotto on korkeatasoinen, sillä molemmat ovat työskennelleet vuosikymmeniä Suomen Tasavallan Presidentin kansliassa ja Suomen suurlähetystöissä vastaten valtiollisesta edustuksesta, valtiovierailuista ja Itsenäisyyspäivän juhlien tarjoiluista Linnassa. Matkan ajankohta on 17. – 21.10.2019 (torstaista maanantaihin). Se sisältää 5 päivää täysihoidolla, lennot Helsinki-Alicante-Helsinki, lentokenttäkuljetukset kohteessa, majoittumisen joko La Haciendassa tai Alfas Del…

Lue lisää »
+ Vie tapahtumat

Tapahtumaan ilmoittaudutaan sähköisen ilmoituslinkin kautta.