
Suomen ruokahistorian tutkija Ritva Kylli: ”Gastronomit olivat seuraa perustaessaan ruokakulttuurikeskustelun edelläkävijöitä”
7.12.2021 järjestetyllä Suomen Gastronomien Seuran jouluisella 75-vuotisjuhlaillalisella puhui myös arktisen ja pohjoisen historian lehtori Ritva Kylli Oulun yliopistosta. Kyllin elokuussa 2021 julkaistu Suomen ruokahistoria -Suolalihasta sushiin -teos sai...

Kunniapuheenjohtaja Raili Koroma: ”Kaikki puhuvat nyt ruuasta! Enempää ei Suomen vanhin ruokaseura voi toivoa.”
Suomen Gastronomien Seuran 75-vuotista olemassaoloa sekä seuran viime vuonna julkaisemaa Gastronomilta gastronomille -teosta juhlistettiin 7.12.2021 ravintola Finnjävelissä. Tilaisuudessa puhui seuran kunniapuheenjohtaja Raili Koroma. Raili Koroman juhlapuhe Arvoisat...

Ravintola, jossa sinua odotetaan
Millainen lounas tänään rakennetaan, kysyy tarjoilija. Kysymys saa minut hyvälle tuulelle. Tarjoilija tuntee kanta-asiakkaan. Hän on huomannut, ettei lounaslistan tutkimiseen käytetty juurikaan aikaa ja päätellyt, että lounassuunnitelmani oli valmiina jo ravintolaan...
Kirjoita meille
Kun haluat kysyä toiminnastamme, näpyttele tekstiä meille.
Vastaamme mahdollisimman pian.