
Vuoden ravintola Nolla on kestävän kehityksen edelläkävijä panostaen hyvään makuun ja tunnelmaan
Idea Nollasta syntyi, kun Luka Balać, Carlos Henriques ja Albert Franch Sunyer halusivat kehittää ravintola-alaa ympäristöystävällisemmäksi. Vuonna 2016 alkunsa saanut Nolla on näyttänyt, että kestävän kehityksen periaatteiden mukaan toimiminen onnistuu ilman, että...

Kiinnostaako sinua jäsenyys Suomen vanhimmassa ruokaseurassa?
Gastronomeilta kysytään usein, mitä hyötyä seuraan kuulumisesta on. No, annan tässä muutaman esimerkin monipuolisesta toiminnastamme. Aloitetaan työpajoista, jotka järjestämme Kokkikoulu Espan tiloissa. Ne ovat huolella suunniteltuja ja toteutettuja kulloiseenkin...

Paremman maun puolesta
"Ota rasia huoneenlämpöön n. 30 min ennen kypsentämistä. Paista suikaleet kypsäksi paistinpannulla tilkassa öljyä 5-10 min välillä käännellen." Tällä tapaa valmistetaan hunajamarinoitu kana paketissa olevan ohjeen mukaan. Hunajan lisäksi makeutta marinadiin tuovat...
Kirjoita meille
Kun haluat kysyä toiminnastamme, näpyttele tekstiä meille.
Vastaamme mahdollisimman pian.