
Suomalainen keittiö tarvitsee roolimalleja
Monet maamme eturivin kokit tekevät kovaa työtä suomalaisen keittiön eteen. Ei mennä sieltä missä aita on matalin tai suunnitella ruokalistoja voittojen maksimointi mielessä. Suomalaisen keittotaidon tunnettuutta ja arvostusta parannetaan kilpailemalla, osallistumalla...

Suomen Gastronomien Seuran ansiomerkki ravintola Nokan Ari Ruoholle ja Terhi Vitikalle
Suomen Gastronomien Seura myöntää seuran ansiomerkin Ari Ruoholle ja Terhi Vitikalle. Seuran johtokunta perustelee ansiomerkkien myöntämistä ravintola Nokan ravintoloitsijoille heidän ansioistaan suomalaisen keittiön lipunkantajina. Helsingin Katajanokalla 20 vuotta...

Vuoden ravintola Nolla on kestävän kehityksen edelläkävijä panostaen hyvään makuun ja tunnelmaan
Idea Nollasta syntyi, kun Luka Balać, Carlos Henriques ja Albert Franch Sunyer halusivat kehittää ravintola-alaa ympäristöystävällisemmäksi. Vuonna 2016 alkunsa saanut Nolla on näyttänyt, että kestävän kehityksen periaatteiden mukaan toimiminen onnistuu ilman, että...
Kirjoita meille
Kun haluat kysyä toiminnastamme, näpyttele tekstiä meille.
Vastaamme mahdollisimman pian.