
Onko onnistunut asiakaspalvelu mahdoton tehtävä ravintoloissa kiireen ja työvoimapulan vuoksi?
Kesälomat vietettiin tänäkin vuonna pääosin Suomessa ja ravintolaruoalle ja -elämyksille riitti kysyntää. Ravintola-ala kärsii työntekijäpulasta. Kiire ja kokemattomuus näkyi ja maistui toisinaan. En usko, että yksikään ravintola-alalla työskentelevä miettii...

Syö hyvin Suomessa -karttapalvelu on julkaistu
Seuramme teema vuodelle 2021 on Syö hyvin Suomessa. Sen puitteissa julkaisimme kaikille avoimen karttapalvelun, johon olemme keränneet ravintolasuosituksia eri puolilta Suomea. Suositusten keräämisessä hyödynsimme jäsenistömme kokemuksia ja tietämystä. Suomen...

Silakkalaatikko ansaitsee arvoisensa paikan suomalaisessa ruokapöydässä
Gastronomit valmistivat jäsenistölle silakkalaatikkoa Helsingin silakkamarkkinaviikolla. Oikein valmistettuna tämä väheksytty ja jopa kammoksuttu perinneherkku on mitä parhain suomalainen kotiruoka. Gastronomit jakavat reseptinsä kaikkien suomalaisten kalaruokia...
Kirjoita meille
Kun haluat kysyä toiminnastamme, näpyttele tekstiä meille.
Vastaamme mahdollisimman pian.