
Maku ohjaa Suomen Gastronomien Seuran toimintaa vuonna 2022
Suomalaisesta ruokakulttuurista puhuttaessa keskitytään usein luonnon puhtaisiin antimiin, ruokalajeihin, sesonkeihin sekä idän ja lännen vaikutteisiin. Ruokateollisuus ja kauppa taas liputtavat kotimaisuuden, turvallisuuden, uutuuksien, helppouden ja edullisuuden...

Suomen ruokahistorian tutkija Ritva Kylli: ”Gastronomit olivat seuraa perustaessaan ruokakulttuurikeskustelun edelläkävijöitä”
7.12.2021 järjestetyllä Suomen Gastronomien Seuran jouluisella 75-vuotisjuhlaillalisella puhui myös arktisen ja pohjoisen historian lehtori Ritva Kylli Oulun yliopistosta. Kyllin elokuussa 2021 julkaistu Suomen ruokahistoria -Suolalihasta sushiin -teos sai...

Kunniapuheenjohtaja Raili Koroma: ”Kaikki puhuvat nyt ruuasta! Enempää ei Suomen vanhin ruokaseura voi toivoa.”
Suomen Gastronomien Seuran 75-vuotista olemassaoloa sekä seuran viime vuonna julkaisemaa Gastronomilta gastronomille -teosta juhlistettiin 7.12.2021 ravintola Finnjävelissä. Tilaisuudessa puhui seuran kunniapuheenjohtaja Raili Koroma. Raili Koroman juhlapuhe Arvoisat...
Kirjoita meille
Kun haluat kysyä toiminnastamme, näpyttele tekstiä meille.
Vastaamme mahdollisimman pian.