
Gastronomi haluaa valita laadukkaita ja herkullisia tuotteita
Kesä alkaa olla loppusuoralla ja syksy kolkuttelee ovella. Olemme saaneet nauttia täysillä kesän herkuista ja suomalaisista sesonkituotteista. Alkusyksy vain parantaa asiaa, kun loputkin naatit puhkeavat ja pääsemme sadonkorjuupuuhiin. Kaikilla ei ole kuitenkaan...

Suomalainen keittiö tarvitsee roolimalleja
Monet maamme eturivin kokit tekevät kovaa työtä suomalaisen keittiön eteen. Ei mennä sieltä missä aita on matalin tai suunnitella ruokalistoja voittojen maksimointi mielessä. Suomalaisen keittotaidon tunnettuutta ja arvostusta parannetaan kilpailemalla, osallistumalla...

Suomen Gastronomien Seuran ansiomerkki ravintola Nokan Ari Ruoholle ja Terhi Vitikalle
Suomen Gastronomien Seura myöntää seuran ansiomerkin Ari Ruoholle ja Terhi Vitikalle. Seuran johtokunta perustelee ansiomerkkien myöntämistä ravintola Nokan ravintoloitsijoille heidän ansioistaan suomalaisen keittiön lipunkantajina. Helsingin Katajanokalla 20 vuotta...
Kirjoita meille
Kun haluat kysyä toiminnastamme, näpyttele tekstiä meille.
Vastaamme mahdollisimman pian.