Toscanan auringon alla
Kun Gastronomien Seura järjestää retken Toscanaan, on luvassa aurinkoa, herkullista ruokaa, syvällisiä keskusteluja, runsaasti ”Pruuveja” – sekä naurua, naurua ja naurua. Kohde tällä retkellä oli Toscanan sydämessä, Casentinon laaksossa sijaitseva Poppin vanha...

Maakuntien salainen ruokakulttuuri
Keskustelu gastronomiasta ja ruokakulttuurista pyörii edelleen vahvasti Etelä-Suomen ja isompien kaupunkien ympärillä, vaikka hiljalleen muukin Suomi on hieman huomiota saanutkin. Helsinki, Turku ja Tampere paistattelevat otsikoissa, kun keskustellaan Suomen parhaista...

Puheenjohtajan haastattelussa Vuoden ravintola 2023 Mikko Utter
Juuri tällä hetkellä Mikko Utterissa on meneillään sesonki nimeltä Mahla. Sen makumaailman pääraaka-aineet ovat raitajuuri, peruna, graavikala, kananmuna, hereford, vaahtera ja pienet leivonnaiset. Suomen Gastronomien Seuran puheenjohtaja Joni Kiiski haastatteli...
Kirjoita meille
Kun haluat kysyä toiminnastamme, näpyttele tekstiä meille.
Vastaamme mahdollisimman pian.