Puheenjohtajan haastattelussa Vuoden ravintola 2023 Mikko Utter
Juuri tällä hetkellä Mikko Utterissa on meneillään sesonki nimeltä Mahla. Sen makumaailman pääraaka-aineet ovat raitajuuri, peruna, graavikala, kananmuna, hereford, vaahtera ja pienet leivonnaiset. Suomen Gastronomien Seuran puheenjohtaja Joni Kiiski haastatteli...
Yksi mies, vain kahdeksan asiakaspaikkaa, mutta jopa 11 sesonkia – Vuoden ravintola 2023
Suomen Gastronomien Seura valitsi Vuoden Ravintolaksi 2023 Mikko Utterin, joka sijaitsee kerrostalon kivijalassa Lohjan keskustassa. Gastronomit perustelevat valintaansa ravintoloitsijan tinkimättömällä asenteella, joka välittyy illallisvieraille persoonallisena...
Juhlapuhe jouluillallisella 13.12.2022
Useimmille Helsingin Suomalainen Klubi on varmaankin tuntematon, ehkä outokin, kenties salaperäinen, koska klubielämä on Suomessa vierasta ja se tuo mieleen englantilaisten vanhojen herrojen elämäntavan. Siksi muutama sana tämän klubin luonteesta ja toiminnasta voi...
Kirjoita meille
Kun haluat kysyä toiminnastamme, näpyttele tekstiä meille.
Vastaamme mahdollisimman pian.