
Poikkeusaika on nostanut perinteisen juurileivonnan suosiota
Mennyt kevät on ollut poikkeuksellinen kaikilla mittareilla. Kotona oleminen on nostanut kuitenkin positiivisen kotoilun merkitystä ja suosiota. Rautakauppojen jonot kasvoivat ja terasseja ja pihoja kunnostetaan urakalla. Kotoilu on näkynyt merkittävästi myös...

Kesäterveiset puheenjohtajalta
Tätä kirjoittaessani Suomessa on 28 ihmistä sairaalahoidossa koronaviruksesta johtuen. Tuoreimmat 7 päivän luvut verrattuna edelliseen 7 päivän jaksoon näyttävät tilanteen kehittyvän edelleen parempaan suuntaan. Toivon, että sinä ja perheesi voitte hyvin....

Gastronomit jakavat Markus Aremon kalareseptejä, joiden pääosassa ovat suomalaiset kalat
Suomen Gastronomien Seura haluaa kannustaa suomalaisia ruokaharrastuksen pariin ja valmistamaan kalaruokia kotimaisista kaloista julkaisemalla normaalisti vain jäsenistön käyttöön tarkoitettuja reseptejä. Keittiömestari Markus Aremon resepteillä ja gastronomi Antti...
Kirjoita meille
Kun haluat kysyä toiminnastamme, näpyttele tekstiä meille.
Vastaamme mahdollisimman pian.