
Gastronomit jakavat Markus Aremon kalareseptejä, joiden pääosassa ovat suomalaiset kalat
Suomen Gastronomien Seura haluaa kannustaa suomalaisia ruokaharrastuksen pariin ja valmistamaan kalaruokia kotimaisista kaloista julkaisemalla normaalisti vain jäsenistön käyttöön tarkoitettuja reseptejä. Keittiömestari Markus Aremon resepteillä ja gastronomi Antti...

Ravintola Aanaar on valittu Vuoden ravintolaksi 2020
Suomen Gastronomien Seura on valinnut perinnehotelli Kultahovin yhteydessä Inarissa toimivan ravintola Aanaarin Vuoden ravintolaksi 2020 Aanaarin ruoan herkullisuus perustuu raaka-aineisiin, joiden hankinta alkaa keittiön takaovelta ja yltää Jäämerelle yli Saamenmaan....

Puheenjohtajan joulutervehdys
Kiireinen vuosi alkaa lähestymään kohti loppuvuoden juhlakautta. Otin kesätauon päätyttyä vastaan puheenjohtajan tehtävät Kimin päättäessä keskittyä täysipainoisesti kasvavien työtehtävien hoitamiseen. Hyvä toimintasuunnitelma, seuran rutiineiksi muodostuneet...
Kirjoita meille
Kun haluat kysyä toiminnastamme, näpyttele tekstiä meille.
Vastaamme mahdollisimman pian.