2022
Singaporelainen keittiö osa III – Joni Kiiski 24.3.2022
Kevään klassikkoannokset – Markus Aremo 17.5.2022
Riistalinnut – Markus Aremo 28.9.2022
Lumimunat – Jarmo Laitinen
Valrhona – reseptikansio
Jälkiruoat -työpaja 25.10.2022
2021
Tryffeli työpaja 20.1.2021
Kala- ja äyriäistyöpaja 23.9.2021
Singaporelainen keittiö osa II – Joni Kiiski 28.10.2021
Markun Aremon kastiketyöpaja 23.11.2021
Itsenäisyyspäivän illallismenu 2021 Singaporessa
2020
Suomalaiset kalat – Markus Aremo 29.01.2020
Antti Vahteran yrteillä kuorrutetut kuhafileet ja voikastike (jäsentiedote 1.7.2020)
Sampo Kanteleen reseptit kasviksille (jäsentiedote 1.7.2020)
Singaporelainen keittiö – Joni Kiiski 23.9.2020
Gastronomien silakkalaatikko
Suomalaiset brasserieklassikot 29.10.2020
Fine Dining työpaja 25.11.2020