Tykkää meistä Facebookissa!

Tietosuojalausunto

Suomen Gastronomien Seura ry (jäljempänä SGS) kunnioittaa yksityisyyttäsi. Tässä tietosuojalausunnossa kerrotaan tämän SGS:n verkkosivuston tietojen seuraamisesta, esimerkiksi millaisia tietoja kerätään ja seurataan, kuinka tietoja käytetään ja kenelle tiedot luovutetaan.

HYVÄKSYT LAUSUNNON EHDOT, KUN KÄYTÄT SIVUSTOA. JOS ET HYVÄKSY EHTOJA, LOPETA SIVUSTON KÄYTTÖ.

Lausunnon käyttö

Tämän lausunnon ehtoja sovelletaan kaikkiin SGS:n ylläpitämiin verkkosivustoihin.


Jos napsautat tässä sivustossa olevaa hyperlinkkiä, joka ohjaa sinut toiseen sivustoon, lue kyseisen sivuston tietosuojalausunto tai käyttöehdot ja varmista, että ymmärrät ja hyväksyt linkitetyn sivuston käyttöehdot.

Yleisten tietojen kerääminen
Koska SGS on sitoutunut suojelemaan yksityisyyttäsi, SGS ei myy tai vaihda henkilötietojasi kolmansille osapuolille markkinointitarkoituksiin. SGS ei esimerkiksi myy jäsenluetteloa ulkopuolisten tahojen mainonta- ja markkinointitarkoituksia varten.

SGS kerää, käyttää tai luovuttaa ainoastaan henkilötietoja, joita tarvitaan tässä lausunnossa ilmoitettuihin tarkoituksiin, ja SGS säilyttää tietoja vain niin kauan kuin on tarpeen näiden tarkoitusten täyttämiseksi.

Kun käytät tätä sivustoa, tiedostat ja hyväksyt henkilökohtaisten tunnistetietojesi keräämisen, käytön ja luovuttamisen tässä lausunnossa kuvattujen tarkoitusten mukaisesti.

SGS seuraa kokonaistilastoja ja yleistietoja sivuston käyttötavoista sekä muista sivustoon liittyvistä tiedoista.

Vierailijoiden tunnistus
Yleisesti ottaen voit käyttää sivustoa tiedonhakuun kertomatta SGS:lle, kuka olet, ja luovuttamatta SGS:lle tietoja omasta henkilöllisyydestäsi.


Kun SGS tutkii, kuinka ja milloin tätä SGS:n sivustoa käytetään, se pystyy kehittämään niitä entistä paremmiksi. Jos et halua vastaanottaa evästeitä tai haluat, että sinulle ilmoitetaan niiden käytöstä, voit määrittää tämän internetselaimesi asetuksista, jos selaimen asetukset sen mahdollistavat.

Henkilötiedot - kerääminen, käyttö ja jakaminen
Jos sivustossa on mahdollista ottaa yhteyttä SGS:aan (esimerkiksi ilmoittautua jäsentilaisuuteen, ostaa jäsenmateriaalia), SGS:n voi olla tarpeen kysyä sinulta henkilökohtaisia tunnistetietoja, kuten nimi, osoite, sähköpostiosoite ja puhelinnumero. SGS voi käyttää antamiasi tietoja pyyntöihisi vastaamiseen postitse, sähköpostitse tai puhelimitse. Lisäksi jos tilaat tuotteen, pyydät palvelua tai lähetät tietoja sivustoon, SGS voi joutua ottamaan sinuun yhteyttä ja pyytämään tilauksen tai pyynnön täyttämiseen tarvittavia lisätietoja. SGS pidättää oikeuden ottaa tuotteen tai palvelun tilaajaan yhteyttä puhelimitse, postitse tai sähköpostitse, jotta se voi määrittää, kuinka tyytyväinen olet kyseiseen tuotteeseen tai palveluun.

SGS ei luovuta tietoja kolmansille osapuolille ilman lupaasi, paitsi jos se on välttämätöntä tilauksen käsittelyn kannalta sekä pyyntöihisi tai tiedusteluihisi vastaamiseen tai SGS:n, sen sivuston käyttäjien ja/tai suuren yleisön oikeuksien, omaisuuden ja/tai turvallisuuden turvaamiseen.

SGS:lla on oikeus, mutta ei velvollisuutta, säilyttää tällaisia tietoja SGS:n tietokannoissa ja muita nykyisen tai edellisen sivustovierailusi tietoja kohtuullisen ajanjakson ajan, joka ei ylitä säädöksiä tai rajoituksia, kiistojen ratkaisemista, ongelmien vianmääritystä ja SGS:n laillisten oikeuksien ja tämän lausunnon ehtojen täytäntöönpanoa varten.

 

Tietojen luovuttaminen lain sitä edellyttäessä

Jos SGS pakotetaan lain, oikeuden määräyksen tai muun oikeudellisen prosessin nojalla luovuttamaan henkilökohtaisia tietojasi oikeusistuimelle tai kolmannelle osapuolelle, SGS yrittää ilmoittaa asiasta sinulle etukäteen antamiasi yhteystietoja käyttämällä. Valtuutat SGS:n täten luovuttamaan henkilökohtaisia tietojasi edellä Henkilötiedot-kohdassa mainittuihin tarkoituksiin, kuten immateriaalioikeuksien loukkaamisen tutkimuksen tai muiden laittomien toimintojen tai sellaisten toimintojen yhteydessä, jotka voivat asettaa SGS:n oikeudelliseen vastuuseen.

Suojaus

SGS on panostanut taloudellisesti kohtuullisiin toimenpiteisiin, joiden tarkoituksena on estää sivuston kautta SGS:lle lähetettyjen henkilökohtaisten tietojen luvaton tai asiaton käyttö.

Muutokset lausuntoon

SGS voi muuttaa tätä tietosuojalausuntoa tai muuttaa, muokata tai evätä pääsyn sivustoon tai sivuston sisältämiin tietoihin milloin tahansa ilman etukäteisilmoitusta. SGS ilmoittaa tiedoksesi yllä tämän tietosuojalausunnon version voimaanastumispäivän. Jos SGS tekee tähän sivuston tietosuojalausuntoon muutoksia, jotka muuttavat SGS:lle tässä sivustossa luovuttamiesi henkilökohtaisten tunnistetietojen käsittelyä tai käyttöä konkreettisella ja haitallisella tavalla, SGS julkaisee ilmoituksen muutoksesta tässä sivustossa.