Ladataan Tapahtumat

« Kaikki Tapahtumat

  • Tämä tapahtuma on mennyt.

Vierailu Wotkin’s Hannus – Lihan ja kalan erikoismyymälään

31.12.2020

TAPAHTUMA JOUDUTAAN SIIRTÄMÄÄN MYÖHEMPÄÄN AJANKOHTAAN, JOKA ILMOITETAAN MYÖHEMMIN.

Yhdistyksen kannattajajäsen Lihatukku Veijo Votkin Oy on kutsunut gastronomeja tutustumaan lihan ja kalan erikoismyymäläänsä Espooseen 15.9.2020, joka avattiin Lidlin naapuriin loppuvuodesta 2019.

Helsingin Sörnäisissä vuodesta 1978 toiminut Wotkin’s noudattaa toiminnassaan tuttua menestysreseptiään: laatutuotteita ja hyvää palvelua.

Tarjonnan kulmakivenä ovat laadukkaat lihat, tasokkaat jalosteet, tuoreet kalat sekä huolella tehdyt kotiruoat. Wotkin’s-makkarat ovat gluteenittomia ja laktoosittomia ja noudattavat Veijo Votkinin tiukkaa periaatetta: “Jauhot kuuluvat leipomoon, eivät lihanjalostamoon”.

Myymälässä on tarjolla tuoretta kalaa sekä fileenä että kokonaisena. Kalojen graavaus ja kylmäsavustus tehdään paikan päällä. Lisäksi valikoimassa on vaihtuvia erikoisuuksia sekä äyriäisiä. Myymälän tilojen yhteydessä olevien kiertoilmauunien, grillin sekä aidoilla leppälastuilla toimivan savustusuunin ansiosta asiakkaille voidaan tarjota vastasavustettua lämmintä kalaa. Valmiin kotiruoan ystäville myymälän Wotkin’s Deli tarjoilee päivittäin vaihtuvan take away -lounaan.

Illan isäntinä toimivat Veijo ja Asmo Votkin, jotka esittelevät myymälänsä toimintaa ja tuotteita.

Ilmoittautuminen 8.9.2020 mennessä kotisivujen kautta tai sähköpostitse arja.porvali@gastronomit.fi. Mukaan mahtuu ilmoittautumisjärjestyksessä 15 gastronomia.

 

Tiedot

Päivämäärä:
31.12.2020
Tapahtumaluokka:

Järjestäjä

Suomen Gastronomien Seura

Tapahtumapaikka

Wotkin’s Hannus
Kurjenkellontie 1
Espoo, 02270 Suomi
+ Google Map
Näytä Tapahtumapaikka WWW-sivusto

Tapahtumaan ilmoittaudutaan sähköisen ilmoituslinkin kautta.