
- Tämä tapahtuma on mennyt.
Työpaja: Suomen kokkimaajoukkueen parhaista parhaat annokset
29.3.2019 @ 17:00 - 22:00
€85
MUUTAMA PAIKKA VIELÄ JÄLJELLÄ!
Suomen Gastronomien Seuran Suomalainen huippugastronomia – teemavuosi käynnistyy upeasti Suomen kokkimaajoukkueen joukkueenjohtajan Kristian Vuojärven suunnitteleman ja ohjaaman työpajan merkeissä. Erinomaisesti pärjännyt Suomen kokkimaajoukkue edustaa Suomea kovatasoisissa kansainvälisissä kokkikilpailuissa. Seuraavaksi kokkileijonat keskittyvät The Culinary Olympics -mittelöön, joka järjestetään Stuttgartissa ensi vuonna. Kokkimaajoukkue, yhdessä yhteistyökumppaneineen tekee arvokasta työtä niin suomalaisen gastronomian kehittämisen kuin suomalaisen ruokakulttuurin ja – osaamisen tunnetuksi tekemiseksi maailmalla.
Maaliskuun työpajassa valmistamme korkeatasoisen illallisen Kokkikoulu
Espan tiloissa. Menu koostuu kokkileijonien viime vuosien parhaista annoksista. Annoksien suunnitteluun ja kehittämiseen on käytetty uskomaton määrä työtunteja. Gastronomeilla on ainutlaatuinen tilaisuus päästä tutustumaan kokkimaajoukkueemme yksityiskohtaiseen ruoanvalmistustaitoon. Opimme ja nautimme yhdessä suomalaisesta huippugastronomiasta.
Kokkikoulu Espan tilat takaavat korkeatasoisen itse valmistaman ravintolaillallisen työpajan päätteeksi. Tervetuloa mukaan!
*** 2014 ***
Sampea kolmella tavalla
Grillattua sampea, sampikroketti ja sampimurekkeella täytettyä kuningasrapurulla
Kaviaaria ja salaattia
*** 2016 ***
Merilevällä maustettua kirjolohta Lohennahkakeksi
Kirjolohitartaria sekä kirjolohenmätiä
Omenaa, kurkkua ja retiisiä Kukkakaalivanukasta ja friteerattua kukkakaalia Tilli-fenkolikastiketta
*** 2016 ***
Katajan kanssa paistettua peuran fileetä
Terriini peuran sydämestä ja kielestä
Savustettua selleriä, porkkanaa ja keltajuurta Villivalkosipulilla maustettua maa-artisokkapyreetä Kuusenkerkkäkastiketta
*** 2018 ***
Kolmea herukkaa Herukkabavaroise
Sherbettiä
Financier & herukkakompottia Marinoituja herukoita
Tapahtumaan ilmoittaudutaan sähköisen ilmoituslinkin kautta.