Ladataan Tapahtumat

« Kaikki Tapahtumat

Työpaja: Suomalaiset kalat, Markus Aremo – Gastronomilta gastronomille

29 tammikuun. @ 17:00 - 22:00

€85

Gastronomilta gastronomille -työpajateemavuoden käynnistää Markus Aremon suunnittelema kotimaisiin kaloihin keskittyvä työpaja. Valmistamme sesongin kaloille klassiset lisukkeet ja kastikkeet. Toteutamme työpajassa viiden ruokalajin menun (kaksi alkuruokaa, kaksi pääruokaa ja jälkiruoka), jonka yksityiskohdat tarkentuvat tammikuun aikana.

Maksutiedot:
Tilinumero: Suomen Gastronomien Seura ry FI13 1470 3000 0545 21 (Nordea)
Viitenumero: 20297

Tiedot

Päivämäärä:
29 tammikuun.
Aika:
17:00 - 22:00
Hinta:
€85
Tapahtumaluokat:
,
Tapahtuma tagia:
,

Järjestäjä

Suomen Gastronomien Seura

Tapahtumapaikka

Kokkikoulu Espa
Pohjoisesplanadi 21 B, sisäpiha 4.krs
Helsinki, 100 Finland
+ Google Map
Kotisivu:
https://www.kokkikouluespa.fi

Tapahtumaan ilmoittaudutaan sähköisen ilmoituslinkin kautta.

Please log in to register