Ladataan Tapahtumat

« Kaikki Tapahtumat

Työpaja: Suomalaisen huippugastronomian uusi aalto

toukokuu 27. @ 17:00 - 22:00

€85
workshop wienin leivonnaiset

Toukokuun työpajassa pääsemme tutustumaan maamme korkeatasoisen keittotaidon uuteen aaltoon ravintola Inarin Kim Mikkolan opastamana. Uuden aallon gastronomiaan liittyy vahva usko omaan tekemiseen ja näkemykseen. Mikkola tukeutuu makuun – jokaisella annokseen päätyvällä raaka-aineella pitää olla selkeä paikkansa annoksen harmonisessa makumaailmassa. Kööpenhaminalaisravintola Noman vuoropäällikkönä työskennellyt Mikkola kiersi maailmaa ja tutustui laaja-alaisesti eri ruokakulttuureihin. Mikkola hallitsee myös modernit keittiötekniikat. Luvassa on yllättävä ja kiehtova työpaja, joka tarjoaa taatusti mahdollisuuden uuden oppimiseen. Tervetuloa nauttimaan sesongin raaka-aineista rakennetusta menusta.

Menu ja siihen sovitetut juomapaketti julkistetaan muutaman viikon kuluessa.
(Illallisella on tarjolla viinit omalla kustannuksella.)

Tiedot

Päivämäärä:
toukokuu 27.
Aika:
17:00 - 22:00
Hinta:
€85
Tapahtumaluokka:

Järjestäjä

Suomen Gastronomien Seura

Tapahtumapaikka

Kokkikoulu Espa
Pohjoisesplanadi 21 B, sisäpiha 4.krs
Helsinki, 100 Finland
+ Google Map
Kotisivu:
https://www.kokkikouluespa.fi

Tapahtumaan ilmoittaudutaan sähköisen ilmoituslinkin kautta.

Please log in to register