Ladataan Tapahtumat

« Kaikki Tapahtumat

  • Tämä tapahtuma on mennyt.

Työpaja: Suomalaisen huippugastronomian uusi aalto

27.5.2019 @ 17:00 - 22:00

€85
workshop wienin leivonnaiset

Toukokuun työpajassa pääsemme tutustumaan maamme korkeatasoisen keittotaidon uuteen aaltoon ravintola Inarin Kim Mikkolan opastamana. Uuden aallon gastronomiaan liittyy vahva usko omaan tekemiseen ja näkemykseen. Mikkola tukeutuu makuun – jokaisella annokseen päätyvällä raaka-aineella pitää olla selkeä paikkansa annoksen harmonisessa makumaailmassa. Kööpenhaminalaisravintola Noman vuoropäällikkönä työskennellyt Mikkola kiersi maailmaa ja tutustui laaja-alaisesti eri ruokakulttuureihin. Mikkola hallitsee myös modernit keittiötekniikat. Luvassa on yllättävä ja kiehtova työpaja, joka tarjoaa taatusti mahdollisuuden uuden oppimiseen. Tervetuloa nauttimaan sesongin raaka-aineista rakennetusta menusta.

Menu ja siihen sovitetut juomapaketti julkistetaan muutaman viikon kuluessa.
(Illallisella on tarjolla viinit omalla kustannuksella.)

Tiedot

Päivämäärä:
27.5.2019
Aika:
17:00 - 22:00
Hinta:
€85
Tapahtumaluokka:

Järjestäjä

Suomen Gastronomien Seura

Tapahtumapaikka

Kokkikoulu Espa
Pohjoisesplanadi 21 B, sisäpiha 4.krs
Helsinki, 100 Finland
+ Google Map
Näytä Tapahtumapaikka WWW-sivusto

Tapahtumaan ilmoittaudutaan sähköisen ilmoituslinkin kautta.