Ladataan Tapahtumat

« Kaikki Tapahtumat

  • Tämä tapahtuma on mennyt.

Työpaja: suomalaisen huippugastronomian juuret

huhtikuu 24. @ 17:00 - 22:00

€85
SGS_Bocuse_Kati-Laszka

Suomalainen huippugastronomia ei ole kehittynyt umpiossa. Idän ja lännen keittiöiden gastronomiset vaikutteet juurtuivat maahamme historiallisten tapahtumasarjojen, luonnon tarjoamien raaka-aineiden ja osaavien ihmisten kautta. Kuuden ruokalajin menu on suunniteltu rikasta gastronomista perinnettämme kunnioittaen ja kauden parhaita raaka-aineita hyödyntäen. Työpajan vetäjänä toimii porvoolaisravintola Sicapellen keittiömestari Simona Milazzo. Menulle on tarjolla varta vasten suunniteltu viinipaketti.
Tervetuloa mukaan nauttimaan illallisesta ja annoksiin liittyvistä suomalaisen huippugastronomian tarinoista!

Kämpin osterit
***
Munakokkelia ja kaviaaria
***
Valkoinen parsakeitto Ville Vallgrenin tapaan
***
Pietarin kulibjaka Ekaterina Berghemin reseptiä mukaillen ja tillivoisulaa
***
Haudutettua taimenta ja hollanninkastiketta
***
Glaseerattua viiriäistä ja naurista
***
Suomalaiset juustot ja raparperihilloketta
***
Kreivitär Eva Mannerheim Sparren Genovankakku

Tiedot

Päivämäärä:
huhtikuu 24.
Aika:
17:00 - 22:00
Hinta:
€85
Tapahtumaluokka:

Järjestäjä

Suomen Gastronomien Seura

Tapahtumapaikka

Kokkikoulu Espa
Pohjoisesplanadi 21 B, sisäpiha 4.krs
Helsinki, 100 Finland
+ Google Map
Kotisivu:
https://www.kokkikouluespa.fi

Tapahtumaan ilmoittaudutaan sähköisen ilmoituslinkin kautta.

Please log in to register