
- Tämä tapahtuma on mennyt.
Työpaja: suomalaisen huippugastronomian juuret
24.4.2019 @ 17:00 - 22:00
€85
Suomalainen huippugastronomia ei ole kehittynyt umpiossa. Idän ja lännen keittiöiden gastronomiset vaikutteet juurtuivat maahamme historiallisten tapahtumasarjojen, luonnon tarjoamien raaka-aineiden ja osaavien ihmisten kautta. Kuuden ruokalajin menu on suunniteltu rikasta gastronomista perinnettämme kunnioittaen ja kauden parhaita raaka-aineita hyödyntäen. Työpajan vetäjänä toimii porvoolaisravintola Sicapellen keittiömestari Simona Milazzo. Menulle on tarjolla varta vasten suunniteltu viinipaketti.
Tervetuloa mukaan nauttimaan illallisesta ja annoksiin liittyvistä suomalaisen huippugastronomian tarinoista!
Kämpin osterit
***
Munakokkelia ja kaviaaria
***
Valkoinen parsakeitto Ville Vallgrenin tapaan
***
Pietarin kulibjaka Ekaterina Berghemin reseptiä mukaillen ja tillivoisulaa
***
Haudutettua taimenta ja hollanninkastiketta
***
Glaseerattua viiriäistä ja naurista
***
Suomalaiset juustot ja raparperihilloketta
***
Kreivitär Eva Mannerheim Sparren Genovankakku
Tapahtumaan ilmoittaudutaan sähköisen ilmoituslinkin kautta.