Ladataan Tapahtumat

« Kaikki Tapahtumat

  • Tämä tapahtuma on mennyt.

Työpaja: Satokauden kasvikset

25.9.2019 @ 17:00 - 22:00

€85

Suomalainen huippugastronomia -teemavuoden syyskauden käynnistää satokauden parhaisiin kasviksiin ja luonnon anteihin keskittyvä työpaja. Lontoossa ja Islannissa menestyksekästä kansainvälistä uraa luonut keittiömestari Tarja Silvani opastaa gastronomeja Kokkikoulu Espalla moderneihin keittiötekniikoihin. Hankimme kasvikset Ahlbergin puutarhalta, joka tunnetaan pääkaupunkiseudun huippuravintoloiden luottotoimittajana.

Kannatusjäsenemme Kotipellon Puutarha tarjoaa osallistujien käyttöön Mimiksen yrtti- ja kukkasuolatuoteet. Pääset tutustumaan työpajassa ja kotona puutarhan omista yrteistä valmistettuihin laadukkaisiin gourmet-suoloihin. Työpajassa järjestetään myös kannatusjäsenemme Deliverde Puutarhat Oy:n yrttitunnistuskilpailu. Parhaan tuloksen saanut gastronomi saa Deliverden tuotepakettipalkinnon!

Työpaja järjestetään hyvää palautetta osallistujilta saaneessa Kokkikoulu Espalla. Työpaja tarjoaa erinomaisen mahdollisuuden tutustua jäsenistöön yhdessä tekemisen ja oppimisen kautta. Jakaannumme viiteen ryhmään ja osallistujat voivat valita ryhmän kiinnostuksena mukaan. Ryhmät vastaavat tietyn ruokalajin valmistamisesta ja viimeistelevät annokset Tarjan ohjaamana yhteiseen pöytään tarjoiltavaksi. Illallisen aikana jaamme toisillemme valmistusvinkkejä ja opittuja asioita satokauden parhaisiin raaka-aineisiin liittyen. Menun kanssa on mahdollista nauttia suositusviinejä, jotka maksetaan paikan päällä.

Tervetuliaismalja
Bottega Bio Prosecco Extra Dry

Kasvistrilogia (minikurpitsaa, ”Bloody Mary” ja ”ceasarsalaatti”
Laurent-Perrier La Cuvée Brut

Munavuoka Lucullus
Laurent-Perrier La Cuvée Brut

Herkkutattikeitto ja perunarieskaa

Keltajuuriemmerotto
Château de Dracy Chardonnay 2014, Bourgogne

Paistettu hauenseläke, herneitä ja valkosipuli-persiljakastiketta
St. Urbans-Hof Schiefer Riesling 2016, Mosel

Suomalaiset juustot ja tyrnihilloke
Montecillo Blanco 2016, Rioja

Tarte Tatin ja vaniljajäätelöä
Nik Weis St. Urbans-Hof Goldtröpchen Riesling Auslese

Maksutiedot
Tilinumero: Suomen Gastronomien Seura ry FI13 1470 3000 0545 21 (Nordea)
Viitenumero: 20200

Tiedot

Päivämäärä:
25.9.2019
Aika:
17:00 - 22:00
Hinta:
€85
Tapahtumaluokka:

Järjestäjä

Suomen Gastronomien Seura

Tapahtumapaikka

Kokkikoulu Espa
Pohjoisesplanadi 21 B, sisäpiha 4.krs
Helsinki, 100 Finland
+ Google Map
Näytä Tapahtumapaikka WWW-sivusto

Tapahtumaan ilmoittaudutaan sähköisen ilmoituslinkin kautta.