Ladataan Tapahtumat

« Kaikki Tapahtumat

Työpaja: Satokauden kasvikset

syyskuu 25. @ 17:00 - 22:00

€85

Suomalainen huippugastronomia -teemavuoden syyskauden käynnistää satokauden parhaisiin kasviksiin ja luonnon anteihin keskittyvä työpaja. Lontoossa ja Islannissa menestyksekästä kansainvälistä uraa luonut keittiömestari Tarja Silvani on suunnitellut menun ja opastaa gastronomeja Kokkikoulu Espalla moderneihin keittiötekniikoihin. Illallinen koostuu kala-kasvisruoista.

Kannatusjäsenemme Kotipellon Puutarha tarjoaa osallistujien käyttöön Mimiksen yrtti- ja kukkasuolatuotteet. Pääset tutustumaan työpajassa ja kotona puutarhan omista yrteistä valmistettuun laadukkaisiin gourmet-suoloihin.

Työpaja järjestetään hyvää palautetta osallistujilta saaneessa Kokkikoulu Espalla. Jakaannumme viiteen ryhmään ja osallistujat voivat valita haluamansa ryhmän. Työpaja tarjoaa erinomaisen mahdollisuuden tutustua jäsenistöön yhdessä tekemisen ja oppimisen
kautta. Ryhmät vastaavat tietyn ruokalajin valmistamisesta ja viimeistelevät annokset Tarjan ohjaamana yhteiseen pöytään tarjoiltavaksi. Illallisen aikana jaamme toisillemme valmistusvinkkejä ja opittuja asioita satokauden parhaisiin pientilatuottajien raaka-aineisiin
liittyen.

Illan menu ja sille suunniteltu viinipaketti päivitetään nettisivuillemme elokuun aikana.

Tiedot

Päivämäärä:
syyskuu 25.
Aika:
17:00 - 22:00
Hinta:
€85
Tapahtumaluokka:
Tapahtuma tagia:
, ,

Järjestäjä

Suomen Gastronomien Seura

Tapahtumapaikka

Kokkikoulu Espa
Pohjoisesplanadi 21 B, sisäpiha 4.krs
Helsinki, 100 Finland
+ Google Map
Kotisivu:
https://www.kokkikouluespa.fi

Tapahtumaan ilmoittaudutaan sähköisen ilmoituslinkin kautta.

Please log in to register