
- Tämä tapahtuma on mennyt.
Työpaja: Jälkiruoat – Suomalainen huippugastronomia
30.10.2019 @ 17:00 - 22:00
€85
Kokkimaajoukkueen kapteeni ja Suomen ensimmäisen Makeamestari-kilpailun voittanut Simo Pietarinen opastaa gastronomit jälkiruokien saloihin lokakuun työpajassa. Aloitamme illallisen Eero Mäkelän klassikkoreseptillä ja pääruoan jälkeen alamme maistelemaan työpajan makeita annoksia.
Työpaja tarjoaa erinomaisen mahdollisuuden tutustua jäsenistöön yhdessä tekemisen ja oppimisen kautta. Ryhmät vastaavat tietyn ruokalajin valmistamisesta ja viimeistelevät annokset Simon ohjaamana yhteiseen pöytään tarjoiltavaksi. Menun lisäksi on mahdollista nauttia siihen sovitettu viinipaketti 64 € (sisältää 6 kaatoa). Juomat maksetaan paikan päällä.
Tervetuliaismalja
Bottega Bio Prosecco Extra Dry
Karitsankaretta, lanttukakkua ja suolakurkkusabayon, Eero Mäkelän tapaan
Côtes du Rhône Parallele 45 Organic, Paul Jaboulet Aîne
Mustikka ja valkosuklaa
Mustikkajäädykettä, kardemummalla maustettua valkosuklaamoussea ja paahdettua valkosuklaata
Ontañón Marco Fabio Vendimia Tardia Moscatel
Mustaherukka ja karamelli
Maitosuklaamoussea, mustaherukka-bavaroise ja kahvilla maustettu lämmintä suklaakastiketta
Château des Croisille Ratafia TAI Quinta do Crasto Colheita Port 2000
Tyrni
Tyrnitahnaa, limevaahtoa ja sitruunaverbenacrumble
Schloss Lieser Riesling Niederberg Helden Auslese 2017
Briossi
Karamellisoitua briossia, omena-laventelijäätelöä ja vaniljalla maustettua hapankermaa
Tokaj Hetszölö Tokaj Aszu 5 puttonyos 2004 TAI Grande Maison Monbazillac Cuvée du Château 2011
Maksutiedot
Tilinumero: Suomen Gastronomien Seura ry FI13 1470 3000 0545 21 (Nordea)
Viitenumero: 20242
Tapahtumaan ilmoittaudutaan sähköisen ilmoituslinkin kautta.