Ladataan Tapahtumat

« Kaikki Tapahtumat

  • Tämä tapahtuma on mennyt.

Työpaja 28.10.2021, Singaporelainen keittiö osa II / Joni Kiiski

28 lokakuun. @ 17:00 - 22:00

€85

Gastronomilta gastronomille -teemavuonna 2020 järjestettiin singaporelaisen keittiön työpaja, jonka veti Joni Kiiski. Vaikka korona esti mauste- ja ruokaostokset Kaakkois-Aasiasta, työpaja tarjosi erittäin autenttisen kokemuksen saarivaltion keittiöstä. Nyt suosittu työpaja saa jatkoa!

Viime kerralla valmistettiin singaporelaisen keittiön ikonisia ruokalajeja, joita on vaikea löytää Singaporen ulkopuolelta, varsinkaan oikeaoppisesti valmistettuina. Singaporelainen keittiö koostuu kiinalaisesta, malesialaisesta ja intialaisesta keittiöstä paikallisilla fuusioilla ja makutottumuksilla sävytettynä. Myös tällä kertaa Joni on valinnut mielenkiintoisia annoksia tarjoamaan herkullisen läpileikkauksen kaupunkivaltion tarjonnasta.

Työpajan hinta on 85 euroa/henkilö. Illallisella on tarjolla viinit omalla kustannuksella.

Lämpimästi tervetuloa mukaan nauttimaan makuelämyksistä, joihin törmää kovin harvoin Euroopassa.

Tiedot

Päivämäärä:
28 lokakuun.
Aika:
17:00 - 22:00
Hinta:
€85
Tapahtumaluokka:

Järjestäjä

Suomen Gastronomien Seura

Tapahtumapaikka

Kokkikoulu Espa
Pohjoisesplanadi 21 B, sisäpiha 4.krs
Helsinki, 100 Finland
+ Google Map
Kotisivu:
https://www.kokkikouluespa.fi

Tapahtumaan ilmoittaudutaan sähköisen ilmoituslinkin kautta.