
- Tämä tapahtuma on mennyt.
Tryffeli-ilta tammikuussa 19. ja 20.1.2021
19.1.2021 @ 17:00 - 20.1.2021 @ 22:00
€135TILAISUUDESTA JÄRJESTETÄÄN KAKSI TYÖPAJAA: TI 19.1. JA KE 20.1. KERRO ILMOITTAUTUMISEN YHTEYDESSÄ, KUMPAAN PÄIVÄÄN TOIVOT PÄÄSEVÄSI. MOLEMPIIN TILAISUUKSIIN OTETAAN MAX 15 OSALLISTUJAA.
Tervetuloa mukaan vuoden ensimmäiseen työpajaan tryffelin merkeissä. Tryffelisesonki huipentuu tammikuussa, kun Perigordin tryffelin tähtikartta on parhaimmillaan. Työpajassa tutustutaan tryffelin käyttöön ja kokataan viiden ruokalajin menu. Työpaja alkaa tryffeliviljelijä Lars Ingmanin esitelmällä, ja Markus Aremon ohjeistuksella valmistetaan illallinen.
Menu
Meritryffeli
Meritryffeliä, tuorejuustoa ja linssejä
Tuber brumale – talvitryffeli
Tryffelimakkara, voissa paistettua omenaa ja rucolaa
Tuber melanosporum – Perigord
Uppomuna, tryffeliä ja häränhäntäliemi
Tuber borchii – Bianchetto, pieni valkoinen tryffeli
Haudutettua turskaa, manteli-perunapyree ja vermutti- kastiketta
Hunajatryffeli
Hunajatryfffeli creme brulee
Maksutiedot:
Tilinumero: Suomen Gastronomien Seura ry FI13 1470 3000 0545 21 (Nordea)
Viitenumero: 20501
Tapahtumaan ilmoittaudutaan sähköisen ilmoituslinkin kautta.