Ladataan Tapahtumat

« Kaikki Tapahtumat

  • Tämä tapahtuma on mennyt.

Suosittu gastronomien Caesarsalaattipakkaus tekee paluun!

24.5.2021

€10

Gastronomien pyynnöstä uusimme viime vuoden caesarsalaattitarjouksen yhdessä kannatusjäsenemme Ahlbergin puutarhan kanssa.

Gastronomien caesarsalaattipakkaus sisältää kaksi rapsakkaa Ahlbergin roomansalaattikerää, perinteistä caesarsalaattikastiketta ja juureen leivotusta hapanjuurileivästä tehtyjä yrttikrutongeja. Paketin hinta on 10 €. Valmistamme rajoitetun määrän paketteja, joten toimi nopeasti ja tilaa omasi ennen kuin loppuvat.

Jakelu tapahtuu maanantaina 24.5.2021 Töölöntorilla klo 17.00 – 17.15 ja Kolmen sepän patsaalla 17.45 – 18.00. Ole ystävällinen ja ilmoita Jonille p.040 720 1194, jos olet myöhässä tai et löydä jakelupistettä.

Voit myös samalla hakea Gastronomilta gastronomille -kirjasi, jos et ole vielä saanut omaa kappalettasi. Ilmoita kirjanoudosta salaattitilauksen yhteydessä.

Tilaukset puhelimitse, kotisivujen kautta tai sähköpostilla sihteerille, Saat tilausvahvistuksen yhteydessä maksutiedot (viitenumero 20543).
Kotisivujen kautta tilatessasi kirjoita Muuta-kenttään, kuinka monta pakettia (á 10€) haluat tilata. 

Raaka-aineet ja säilyvyys
Salaatinkastikkeen raaka-aineet: kananmunan keltuainen, rypsi- ja oliiviöljy, Dijon, tuore valkosipuli, anjovis, parmesaanijuusto, sitruunamehu, Worcesterkastike, mustapippuri ja merisuola.

Vinkki! Grillaa roomansalaatin kannat ja pyörittele ne vinaigretessä ennen tarjoilua. Erinomainen kasvislisuke vaikka pihvin tai hampurilaisen kanssa.

PS. Muistathan käyttää seuran hashtageja somessa salaattikuviesi yhteydessä!
#suomengastronomienseura #gastronomit #gastronomiltagastronomille

PSS. Ahlbergin verkkokaupasta löydät myös erinomaisen aromikkaita yrttejä ja laadukkaita taimia. http://www.yrttiahlberg.fi/

Tiedot

Päivämäärä:
24.5.2021
Hinta:
€10
Tapahtumaluokka:

Järjestäjä

Suomen Gastronomien Seura

Tapahtumaan ilmoittaudutaan sähköisen ilmoituslinkin kautta.