Ladataan Tapahtumat

« Kaikki Tapahtumat

  • Tämä tapahtuma on mennyt.

Suomalaiset brasserieklassikot -työpaja

lokakuu 29. @ 17:00 - 22:00

€85
SGS_Bocuse_Kati-Laszka

Ruokatuotannon lehtorin ja Alexanderplatsin Sampo Kanteleen ja Keittiömestari Markus Aremon Suomalaiset brasserieklassikot -työpaja aloittaa kolmiosaisen työpajasarjan, jossa paneudutaan suomalaiseen gastronomiaan tuttujen ruokalajien, rennon gourmet-tason ravintolaruoan ja fine dining -kanteilta. Kantele ja Aremo ohjaavat viiden ruokalajin työpajan, jossa paljastuu mm. Alexanderplatsin kuuluisien haukikvenellien kuohkeuden salaisuus. Huippuammattilaisten vinkeillä kohotat klassikot toiselle tasolle kotikeittiössä!

Menu

Lyonin salaatti, kurpitsagnocchit ja sieniä
***
Karitsa-kaalikääryleet, rosmariinikermaa ja puikulaperunapyree
***
Haukikvenellit ja rapukastiketta Alexanderplatsin tapaan
***
Vasikanleike, hovimestarinvoita ja punaviinikastiketta
***
Sitruunaa pot de creme
Suklaapiirakka ja kermavaahtoa

Illallisella on tarjolla viinit omalla kustannuksella.

Maksutiedot:
Tilinumero: Suomen Gastronomien Seura ry FI13 1470 3000 0545 21 (Nordea)
Viitenumero: 20433

Tiedot

Päivämäärä:
lokakuu 29.
Aika:
17:00 - 22:00
Hinta:
€85
Tapahtumaluokka:

Järjestäjä

Suomen Gastronomien Seura

Tapahtumapaikka

Kokkikoulu Espa
Pohjoisesplanadi 21 B, sisäpiha 4.krs
Helsinki, 100 Finland
+ Google Map
Kotisivu:
https://www.kokkikouluespa.fi

Tapahtumaan ilmoittaudutaan sähköisen ilmoituslinkin kautta.