
- Tämä tapahtuma on mennyt.
Suomalaiset brasserieklassikot -työpaja
29.10.2020 @ 17:00 - 22:00
€85
Ruokatuotannon lehtorin ja Alexanderplatsin Sampo Kanteleen ja Keittiömestari Markus Aremon Suomalaiset brasserieklassikot -työpaja aloittaa kolmiosaisen työpajasarjan, jossa paneudutaan suomalaiseen gastronomiaan tuttujen ruokalajien, rennon gourmet-tason ravintolaruoan ja fine dining -kanteilta. Kantele ja Aremo ohjaavat viiden ruokalajin työpajan, jossa paljastuu mm. Alexanderplatsin kuuluisien haukikvenellien kuohkeuden salaisuus. Huippuammattilaisten vinkeillä kohotat klassikot toiselle tasolle kotikeittiössä!
Menu
Lyonin salaatti, kurpitsagnocchit ja sieniä
***
Karitsa-kaalikääryleet, rosmariinikermaa ja puikulaperunapyree
***
Haukikvenellit ja rapukastiketta Alexanderplatsin tapaan
***
Vasikanleike, hovimestarinvoita ja punaviinikastiketta
***
Sitruunaa pot de creme
Suklaapiirakka ja kermavaahtoa
Illallisella on tarjolla viinit omalla kustannuksella.
Maksutiedot:
Tilinumero: Suomen Gastronomien Seura ry FI13 1470 3000 0545 21 (Nordea)
Viitenumero: 20433
Tapahtumaan ilmoittaudutaan sähköisen ilmoituslinkin kautta.