
- Tämä tapahtuma on mennyt.
Suomalainen fine dining -työpaja
25.11.2020 @ 17:00 - 22:00
€85
Vuoden viimeisessä työpajassa ravintola Olo Gardenin keittiömestari ja Suomen kokkimaajoukkueessakin vaikuttanut Mikko Pakola johdattaa gastronomit fine diningin hienostuneeseen ja monipuoliseen maailmaan. Ilmoittaudu mukaan, luvassa on upea ilta ensiluokkaisten raaka-aineiden, sesongin makujen ja nykyaikaisten tekniikoiden parissa.
MENU
Miedosti kypsennettyä osteria, säilöttyä bergamottia ja suolaheinää
Chablis 2018, Samuel Billaud
Paahdettua maa-artisokkaa, metsäsieniä ja confit -keltuainen
Alsace Les Perles Rares 2018, Laurent Vogt
Grillatussa voissa kypsennettyä turskaa, kurpitsaa ja muikunmätiä
Touraine Les Pieds Rotis Chenin Blanc 2015, Chateau de Coulaine
Raakakypsytettyä nautaa, ruusukaalia ja omenaa
Le Volte 2015 Magnum, Tenuta Ornellaia
Tyrniä, valkosuklaata ja kauraa
Muscat-de-Beaumes-de-Venise Le Chant Des Griolles 2018, Paul Jaboulet
Illallisella on tarjolla viinit omalla kustannuksella. Viinipaketin hinta 62 € (viisi viiniä).
Maksutiedot:
Tilinumero: Suomen Gastronomien Seura ry FI13 1470 3000 0545 21 (Nordea)
Viitenumero: 20462
Tapahtumaan ilmoittaudutaan sähköisen ilmoituslinkin kautta.