Ladataan Tapahtumat

Menneet Tapahtumat

Tapahtumat Etsi

Tapahtuma Views Navigation

joulukuu 2020

Gastronomilta gastronomille 2020 -suklaarasia

16.12.2020
€20

Gagun Olli Kuokkanen ja Jarmo Laitinen ovat suunnitelleet juhlakonvehtirasian gastronomeille joulun herkutteluhetkiin tai joululahjaksi. Tyylikkäässä rasiassa on 16 kappaletta, neljä eri makuista käsintehtyä konvehtia. Rasioita valmistetaan 100 kpl ja myyntihinta on 20 €. Rasiat toimitetaan 16.12. ja 17.12. alkuillasta ostajille. Huom! konvehdit sisältävät pähkinöitä. Tilaukset kotisivujen kautta viimeistään tiistaina 8.12.2020. Maksut suoritetaan Suomen Gastronomien Seuran tilille ilmoittautumisvahvistuksen jälkeen: Nordea FI13 1470 3000 0545 21 (viitenumero 20491).

Lue lisää »

Gastronomilta gastronomille -kirjainfo ja ennakkomyynti

17.12.2020
€22,50

” Tartarinkaan kanssa ei kikkailtu. Miellyttävän etikkainen sinappikastike sopi rasvaraitojen marmoroimasta naudan fileeselästä tehdylle klassikolle. Hauskana suomiyksityiskohtana se tarjoiltiin rieskakeksien kanssa. Täyteläiset gnocchit simpukkakermalla olisi jo sellaisenaan ollut arkihuolet sivuun työntävä annos, mutta planktonjauhe antoi perunagnoccheille syvälle muistiin painuvan herkullisuuslisän umamilatauksellaan. Valtamerikaloilla on paksut niskaluut. Luiden vieressä oleva makoisan rasvainen liha pysyy mehukkaana suoralla tulella grillauksenkin jälkeen. Keittiö glaseerasi herkkupalan misokastikkeella grillauksen lopuksi. Paikoitellen mustaksi karamellisoitunut keltapyrstöpiikkimakrillin nahka ei jäänyt herkkusuilta lautasille. Sen alta paljastunut niskapalan herkullinen liha ja manna…

Lue lisää »

75-vuotis jouluillallinen, ravintola Savoy

17.12.2020 @ 19:00 - 22:30
Ravintola Savoy, Eteläesplanadi 14
Helsinki, 00130 Suomi
+ Google Map
€96

TAPAHTUMA SIIRRETTY! Suomen Gastronomien Seuran 75-vuotista taivalta juhlitaan jouluillallisella ravintola Savoyssa. Samassa yhteydessä julkistetaan joulukuussa ilmestyvä Gastronomilta gastronomille -kirja. Menu ja juomat Luomuvoissa haudutettua hummeria, mustajuurta, tyrniä Domaine Pattes Loup Chablis 2018 *** Sallan villiporoa Rossini, tryffeliä, madeirakastiketta Domaine Jean-Louis Chave Saint-Joseph 2015 *** Marskin omenaleivos, Tahiti-vaniljajäätelöä, kanelilla maustettua kinuskikastiketta Disnókö Tokaji Édes Szamorodni 2015 Seura tarjoaa tervetuliaismaljan. Menuuseen suunniteltu juomapaketti on 85 €/henkilö. Ruokajuomat jokainen maksaa itse paikan päällä. Mukaan mahtuu 50 jäsentä ilmoittautumisjärjestyksessä. Maksutiedot: Tilinumero: Suomen Gastronomien Seura…

Lue lisää »

Vierailu Wotkin’s Hannus – Lihan ja kalan erikoismyymälään

31.12.2020
Wotkin’s Hannus, Kurjenkellontie 1
Espoo, 02270 Suomi
+ Google Map

TAPAHTUMA JOUDUTAAN SIIRTÄMÄÄN MYÖHEMPÄÄN AJANKOHTAAN, JOKA ILMOITETAAN MYÖHEMMIN. Yhdistyksen kannattajajäsen Lihatukku Veijo Votkin Oy on kutsunut gastronomeja tutustumaan lihan ja kalan erikoismyymäläänsä Espooseen 15.9.2020, joka avattiin Lidlin naapuriin loppuvuodesta 2019. Helsingin Sörnäisissä vuodesta 1978 toiminut Wotkin’s noudattaa toiminnassaan tuttua menestysreseptiään: laatutuotteita ja hyvää palvelua. Tarjonnan kulmakivenä ovat laadukkaat lihat, tasokkaat jalosteet, tuoreet kalat sekä huolella tehdyt kotiruoat. Wotkin’s-makkarat ovat gluteenittomia ja laktoosittomia ja noudattavat Veijo Votkinin tiukkaa periaatetta: “Jauhot kuuluvat leipomoon, eivät lihanjalostamoon”. Myymälässä on tarjolla tuoretta kalaa sekä fileenä…

Lue lisää »

tammikuu 2021

Tryffeli-ilta tammikuussa 19. ja 20.1.2021

tammikuu 19. @ 17:00 - tammikuu 20. @ 22:00
Kokkikoulu Espa, Pohjoisesplanadi 21 B, sisäpiha 4.krs
Helsinki, 100 Finland
+ Google Map
€135

TILAISUUDESTA JÄRJESTETÄÄN KAKSI TYÖPAJAA: TI 19.1. JA KE 20.1. KERRO ILMOITTAUTUMISEN YHTEYDESSÄ, KUMPAAN PÄIVÄÄN TOIVOT PÄÄSEVÄSI. MOLEMPIIN TILAISUUKSIIN OTETAAN MAX 15 OSALLISTUJAA. Tervetuloa mukaan vuoden ensimmäiseen työpajaan tryffelin merkeissä. Tryffelisesonki huipentuu tammikuussa, kun Perigordin tryffelin tähtikartta on parhaimmillaan. Työpajassa tutustutaan tryffelin käyttöön ja kokataan viiden ruokalajin menu. Työpaja alkaa tryffeliviljelijä Lars Ingmanin esitelmällä, ja Markus Aremon ohjeistuksella valmistetaan illallinen. Menu Meritryffeli Meritryffeliä, tuorejuustoa ja linssejä Tuber brumale – talvitryffeli Tryffelimakkara, voissa paistettua omenaa ja rucolaa Tuber melanosporum – Perigord Uppomuna,…

Lue lisää »
+ Vie tapahtumat

Tapahtumaan ilmoittaudutaan sähköisen ilmoituslinkin kautta.