Ladataan Tapahtumat

Menneet Tapahtumat

Tapahtumat Search and Views Navigation

Tapahtuma Views Navigation

tammikuu 2019

WIENIN LEIVONNAISET 16.1.2019

tammikuu 16. @ 18:00 - 22:00
Perho Liiketalousopisto Oy, Perhonkatu 11
Helsinki, 100 Suomi
+ Google Map
€55
workshop wienin leivonnaiset

Haluatko oppia tekemään täydellisen omenastruudelin ja sacherkakun sekä keskustella onnistuneiden leivonnaisten monista yksityiskohdista gastronomien kanssa?
Gastronomian Maailmasta –työpajasarjan viimeisessä osiossa tutustutaan kuuluisaan wieniläiseen konditoriaosaamiseen. Leivomme viisi erilaista leivonnaista Pastry Works Oy:n ja Gagu-brändin omistaja Jarmo Laitisen ohjaamana.

Lue lisää »

helmikuu 2019

Kaviaariluento ja maistelumenu Finlandia Caviarissa

helmikuu 26. @ 18:00
Finlandia Caviar Shop & Restaurant, Eteläranta 20
Helsinki, 130 Suomi
+ Google Map
€58,50
kaviaari

Finlandia Caviar Etelärannassa tarjoilee ostereita, kaviaaria, mätiä ja muita ylellisiä herkkuja. Ravintoloitsija Kirill Siren on näiden herkkujen asiantuntija, ja hän on luvannut kertoa meille kaviaarista ja ostereista sekä niiden alkuperästä, eroista, historiasta ja nauttimisesta.

Lue lisää »

maaliskuu 2019

Illallinen Vuoden ravintolassa 27.3.2019

maaliskuu 27. @ 18:00 - 22:00
Ravintola Chapter, Aleksanterinkatu 22
Helsinki, 170
+ Google Map
€54
vuoden ravintola 2019 Chapter

Seuran jäsenillä on mahdollisuus tutustua 29. Vuoden ravintola -tunnustuksen saaneeseen ravintola Chapteriin ja nauttia yhteisesti valittu viiden ruokalajin yllätysmenu, joka sisältää skandinaavisvaikutteisia, tuoreita ja vihreitä raaka-aineita. Chapterin tarina alkoi keväällä 2017, kun Torikortteleista vapautui tila, johon nuoret yrittäjät Romany ja Juho Ekegren avasivat ensin baarin ja puoli vuotta ajatusta kypsyteltyään täysimittaisen illallisravintolan. Juho Ekegrenin mielestä Vuoden ravintolaksi nimeäminen on kunnia. "Nämä listaukset, joissa olemme olleet kärkisijoilla, tuntuvat surrealistisilta. Suuri osa paikoista ja keittiömestareista on sellaisia, joilta olen oppinut paljon ja…

Lue lisää »

Työpaja: Suomen kokkimaajoukkueen parhaista parhaat annokset

maaliskuu 29. @ 17:00 - 22:00
Kokkikoulu Espa, Pohjoisesplanadi 21 B, sisäpiha 4.krs
Helsinki, 100 Finland
+ Google Map
€85
luonnon-antimet

MUUTAMA PAIKKA VIELÄ JÄLJELLÄ! Suomen Gastronomien Seuran Suomalainen huippugastronomia - teemavuosi käynnistyy upeasti Suomen kokkimaajoukkueen joukkueenjohtajan Kristian Vuojärven suunnitteleman ja ohjaaman työpajan merkeissä. Erinomaisesti pärjännyt Suomen kokkimaajoukkue edustaa Suomea kovatasoisissa kansainvälisissä kokkikilpailuissa. Seuraavaksi kokkileijonat keskittyvät The Culinary Olympics -mittelöön, joka järjestetään Stuttgartissa ensi vuonna. Kokkimaajoukkue, yhdessä yhteistyökumppaneineen tekee arvokasta työtä niin suomalaisen gastronomian kehittämisen kuin suomalaisen ruokakulttuurin ja - osaamisen tunnetuksi tekemiseksi maailmalla. Maaliskuun työpajassa valmistamme korkeatasoisen illallisen Kokkikoulu Espan tiloissa. Menu koostuu kokkileijonien viime vuosien parhaista annoksista. Annoksien suunnitteluun…

Lue lisää »

huhtikuu 2019

Kuukausilounas, ravintola Inari

huhtikuu 10. @ 13:00 - 16:00
Ravintola Inari, Albertinkatu 19 A
Helsinki, 120 Finland
+ Google Map
€70
gourmet

Tervetuloa gastronomien kuukausilounaalle ravintola Inariin! Sensaatiomaisesti suoraan sijalle viisi Suomen 50 Parasta Ravintolaa -äänestyksessä noussut Inari tekee omaleimaista ruokaa toinen jalka Suomessa ja toinen Aasiassa. Keittiöstä vastaavat Kim Mikkola ja hänen vaimonsa Evelyn Kim noudattavat sesonkeja ja ottavat kaikki uudet ideat heti käyttöön - lautasilla maistuvat suomalaiset raaka-aineet korealaisella twistillä. Meille on tarjolla Menu Inari (seitsemän ruokalajia), joka uusiutuu parin annoksen viikkovauhtia. Ilmoita samalla allergiat ja mahdolliset ruokavaliotoiveet. Ruokajuomat jokainen maksaa itse paikan päällä. Juomakokonaisuus neljä lasillista 34 €. Ilmoittautuminen…

Lue lisää »
+ Vie tapahtumat

Tapahtumaan ilmoittaudutaan sähköisen ilmoituslinkin kautta.