Ladataan Tapahtumat

« Kaikki Tapahtumat

Kuukausilounas, ravintola Nolla

22 huhtikuun. @ 12:00 - 14:30

€49
gourmet

TILAISUUS ON SIIRRETTY KORONAVIRUSTILANTEEN VUOKSI. UUSI AJANKOHTA ILMOITETAAN MYÖHEMMIN.

Luca Balac, Carlos Henriques ja Albert Franch Sunyer perustivat ravintola Nollan kehittääkseen ravintola-alaa ympäristöystävällisemmäksi ja halusta näyttää, että maukasta ja kekseliästä ruokaa voi valmistaa kestävän kehityksen ja kiertotalouden arvojen pohjalta, jätettä tuottamatta. Kruununhakalaisravintola löysi nopeasti uskollisen asiakaskuntansa.

Liisankadulta Fredrikinkadulle muuttaneessa Nollassa on Michelin Bib Gourmand -tunnustuksen saaneen ravintolan lisäksi kestävän kehityksen arvoja noudattava mikro-panimo ja baari. Ravintola Nolla sai myös yhtenä neljästä suomalaisravintolasta kestävän kehityksen tunnustuksen Michelin Guide Nordic Countries 2020 -oppaaseen.

Nollan keittiössä kohtaavat omistajakolmikon etelä-eurooppalaiset juuret sekä sesongin parhaat suomalaiset raaka-aineet. Ravintoloitsijoiden intoa ja arvostusta suomalaisia raaka-aineita kohtaan on ollut ilo seurata salissa, joka tunnetaan osaavan lämpimästä palvelusta.

Nolla tarjoaa gastronomeille neljän (4) ruokalajin lounaan, johon palataan myöhemmin, kun tiedetään tarkemmin käytettävissä olevista raaka-aineista ja ruokalajien sisällöstä. Saatavilla myös juomapaketti hintaan 39 €, joka maksetaan paikan päällä.

Maksutiedot:
Tilinumero: Suomen Gastronomien Seura ry FI13 1470 3000 0545 21 (Nordea)
Viitenumero: 20349

Tiedot

Päivämäärä:
22 huhtikuun.
Aika:
12:00 - 14:30
Hinta:
€49
Tapahtumaluokka:

Järjestäjä

Suomen Gastronomien Seura

Tapahtumapaikka

Ravintola Nolla
Fredrikinkatu 22
Helsinki, 00120 Suomi
+ Google Map
Kotisivu:
https://www.restaurantnolla.com/

Tapahtumaan ilmoittaudutaan sähköisen ilmoituslinkin kautta.

Please log in to register