Ladataan Tapahtumat

« Kaikki Tapahtumat

  • Tämä tapahtuma on mennyt.

Kuukausilounas 13.10.2021 kortteliravintola Egossa

13.10.2021 @ 13:00

€45

Kortteliravintola Ego sijaitsee 1889 rakennetussa talossa, jonka ulkoasu mukailee Firenzen palatseja. Se on mutkaton viihtymispaikka kaikille hyvän ruuan, juoman, seuran ja tarinoiden ystäville. Ego tarjoaa lempiruokien klassikoita ja luo myös uusia suosikkiherkkuja.

Egon keittiöpäällikkö Kalle Tanner sanoo: ”Ruoan ei tarvitse olla vakavaa. Jos annos on valmistettu hyvällä fiiliksellä, se näkyy ja maistuu lopputuloksessa. Liika yrittäminen tekee ruuasta pinnallista. Silloin siitä puuttuu sielu ja lämpö. Hyvä ruoka voi olla herkullisen lisäksi myös sopivasti leikkisää. Vaihtuvat annokset ovat inspiraation ja kokeilunhalun helmiä – kenties tulevaisuuden klassikkoja.”

Gastronomeille on tarjolla keittiömestarin kolmen ruokalajin yllätysmenu, Egon Kolmonen hintaan 45 euroa/henkilö. Ilmoitathan mahdollisen erityisruokavaliosi.

Juomapaketin hinta etukäteen tilattuna on 35 euroa/henkilö. Paketti sisältää kolme lasia sommelierin suositusviiniä, kahvin tai teeh sekä Be WTR-veden. Huom! Paikan päällä tilattuna kahvi tai tee ja vesi laskutetaan erikseen.

Tiedot

Päivämäärä:
13.10.2021
Aika:
13:00
Hinta:
€45
Tapahtumaluokka:

Järjestäjä

Suomen Gastronomien Seura

Tapahtumapaikka

Kortteliravintola Ego
Korkeavuorenkatu 27
Helsinki, 00130
+ Google Map
Näytä Tapahtumapaikka WWW-sivusto

Tapahtumaan ilmoittaudutaan sähköisen ilmoituslinkin kautta.