Ladataan Tapahtumat

« Kaikki Tapahtumat

Kala- ja äyriäistyöpaja 23.9.2021

23 syyskuun. @ 17:00 - 22:00

€85

Australialainen ravintoloitsija ja keittiömestari Josh Niland on mullistanut monen ajatukset siitä, miten koko kalan voi hyödyntää. Hänen kirjansa The Whole Fish ja Take One Fish ovat suuren kiinnostuksen kohteena ympäri maailmaa.

Sydneyssä sijaitsevan ravintola Saint Peterin ja Fish Butchery -kalakaupan annoskuvat saavat kalaruokien ystävät haukkomaan henkeä – miten innovatiivista, miten herkullista!

Valmistamme Nilandin pioneerityön inspiroimana kala- ja äyriäisruokiin keskittyvän viiden ruokalajin illallisen keittiömestari ja Kespron kehityspäällikkö Harri Veckmanin opastuksella. Opimme sesongin kalojen käsittelyä ja valmistamme eri tekniikoin mereneläviä.

Illan menu ja tarkempi ohjelma tarkentuvat lähiaikoina.

Illallisella on tarjolla viinit omalla kustannuksella.

Mukaan mahtuu 15 henkilöä ilmoittautumisjärjestyksessä.

Viitenumero on 20556.

Tiedot

Päivämäärä:
23 syyskuun.
Aika:
17:00 - 22:00
Hinta:
€85
Tapahtumaluokka:

Järjestäjä

Suomen Gastronomien Seura

Tapahtumapaikka

Kokkikoulu Espa
Pohjoisesplanadi 21 B, sisäpiha 4.krs
Helsinki, 100 Finland
+ Google Map
Kotisivu:
https://www.kokkikouluespa.fi

Tapahtumaan ilmoittaudutaan sähköisen ilmoituslinkin kautta.