Ladataan Tapahtumat

« Kaikki Tapahtumat

  • Tämä tapahtuma on mennyt.

Kala- ja äyriäistyöpaja 23.9.2021

23.9.2021 @ 17:00 - 22:00

€85

Australialainen ravintoloitsija ja keittiömestari Josh Niland on mullistanut monen ajatukset siitä, miten koko kalan voi hyödyntää. Hänen kirjansa The Whole Fish ja Take One Fish ovat suuren kiinnostuksen kohteena ympäri maailmaa.

Sydneyssä sijaitsevan ravintola Saint Peterin ja Fish Butchery -kalakaupan annoskuvat saavat kalaruokien ystävät haukkomaan henkeä – miten innovatiivista, miten herkullista!

Valmistamme Nilandin pioneerityön inspiroimana kala- ja äyriäisruokiin keskittyvän viiden ruokalajin illallisen keittiömestari ja Kespron kehityspäällikkö Harri Veckmanin opastuksella. Opimme sesongin kalojen käsittelyä ja valmistamme eri tekniikoin mereneläviä.

Menu
Rapeaa kalannahkaa, fritattuja katkaravunpäitä ja mustavalkosipuliemulsiota
Gratinoudut Fine de Claire -osterit & Bélon-osterit au naturel
Karitsatartar ”surf&turf” – katkaravunpyrstöjä, piimää-persiljakastike
Chawanmushi, kurkkua ja muikunmätiä
Hiiligrillattu ja soijaglaseerattu kuhan pää, rintaevät, vatsarasva & pyrstö
Kuhan seläkettä, sinisimpukkaa, sydänsalaattia, paahdettua maa-artisokkaa ja kala-simpukkakastiketta
Mantelikakkua, karamellisoitua omenaa & vaniljakastiketta

Illallisella on tarjolla viinit omalla kustannuksella.

Tiedot

Päivämäärä:
23.9.2021
Aika:
17:00 - 22:00
Hinta:
€85
Tapahtumaluokka:

Järjestäjä

Suomen Gastronomien Seura

Tapahtumapaikka

Kokkikoulu Espa
Pohjoisesplanadi 21 B, sisäpiha 4.krs
Helsinki, 100 Finland
+ Google Map
Näytä Tapahtumapaikka WWW-sivusto

Tapahtumaan ilmoittaudutaan sähköisen ilmoituslinkin kautta.