Ladataan Tapahtumat

« Kaikki Tapahtumat

Illallinen Jouni Toivasen tapaan

syyskuu 21. @ 18:00

€190
vuoden ravintola 2018 kaskis

Villiruokamestari Jouni Toivanen toi Michelin-tason molekyylikeittiön Suomeen. Vironkadulla toimintansa aloittaneen ravintola Luomon innovatiivinen keittotaito ja annosten huoliteltu esillelaitto palkittiin ranskalaisoppaassa tähdellä alle vuoden toiminnan jälkeen.
Toivasen toteuttamat Wild-teemaillalliset ovat puhuttaneet kaupungin herkuttelijoita viime vuosina. Drastisiakin raaka-aineita suomen luonnosta ja niistä huolellisesti suunniteltuja annoksia sisältäneet illalliset osoittivat Toivasen näkemyksellisen luomiskyvyn suomalaisen luonnon tarjoamista mahdollisuuksista.
Toivanen on luvannut toteuttaa gastronomeille elämyksellisen illan osaksi Suomalaisen huippugastronomian teemavuoden tapahtumasarjaa. Menun yksityiskohdat pysyvät yllätyksenä aina illalliselle asti. Luvassa on täysin uusia makumaailmoja harvinaisista ja epätavallisista raaka-aineista valmistettuna, herkullisuuteen keskittyen.

Hintaan sisältyy pitkä illallismenu ja sille suunniteltu juomapaketti. Mukaan mahtuu 20 ilmoittautumisjärjestyksessä (Avec-tilaisuus). Ilmoittautuminen 21.8.2019 mennessä.

Tiedot

Päivämäärä:
syyskuu 21.
Aika:
18:00
Hinta:
€190
Tapahtumaluokka:

Tapahtumapaikka

Helsinki
Finland

Järjestäjä

Suomen Gastronomien Seura

Tapahtumaan ilmoittaudutaan sähköisen ilmoituslinkin kautta.

Please log in to register