Ladataan Tapahtumat

« Kaikki Tapahtumat

  • Tämä tapahtuma on mennyt.

Gastronominen luentosarja 2021 – Noma ja Me – Kim Mikkola ja Toni Toivanen

maaliskuu 30. @ 18:00 - 19:00

gastronomit

Kim Mikkola ja Toni Toivanen käynnistävät kevään 2021 gastronomian luentosarjan kertomalla, millä tavalla tanskalaisravintola Noma vaikutti heidän uraansa ja minkälaisia työelämyksiä työ ympäri maailmaa toi tullessaan.

Kim Mikkola tunnetaan Michelin-tähdellä palkitusta Inari-ravintolasta ja Toni Toivanen tempasi Japanista palattuaan onnistuneen Aki pop up -ravintolan pystyyn suomalaisten herkuttelijoiden iloksi. Nuoret ammattilaiset kertovat Noma-kokemusten lisäksi ajatuksiaan koronakriisin jälkeisestä maailmasta ja siitä, mitkä voisivat olla suomalaisen keittiön menestystarinan reseptejä.

Gastronomeilla on mahdollisuus nauttia seitsemän ruokalajin ”Ripaus Inaria” -menu luennon jälkeen. Ravintola Inarin kausittain vaihtuva menu on valmis viimeisteltäväksi lautaselle ja nautittavaksi oman kodin mukavuudessa. Illallismenun hinta on kotiin kuljetettuna 89 €/henkilö. Jokainen suorittaa tilauksen ja maksun itse. Tilaaminen tehdään luotettavaksi ja toimivaksi todetusta The Platform -palvelun kautta. Kuljetusalue on Kehä-III sisällä. Tilaus tulee tehdä ma 29.3.21 mennessä.

Kim Mikkola esittelee illallisen luennon ja keskustelun loputtua. Luento-osuus on ilmainen, eikä edellytä illallispaketin ostoa.

Saat linkin luennon Skype-yhteyteen ilmoittautumisen jälkeen.

MENU

Sitrushedelmiä, ponzua ja luuydinhyytelöä
Bollinger La Grande Année 2012 *

Jäähdytetty thaibasilika-keitto
A.Christmann Riesling 2019 *

Chawanmushi-munahyydykettä lohen mädin ja suolayrtin kanssa
Château Carsin Cadillac 2011 *

Kurpitsaa, hibiskusta ja paahdettua riisikastiketta
Château Rabaud-Promis 2015 *

Munakoisoa ja sichuan demi-glace-kastiketta
Herve Villemade Les Acacias 2017 *

Ankka ”hotteok”, kimchiä ja ”hoisin-kastiketta”
Philippe Pacalet Gevrey-Chambertin 2016 *

Matcha-suklaapiirakka
Monbazillac Cuvée du Chateau 2007 *

* Sommelierimme suositusviini.

Illallisen ruokalajit säilyvät jääkaapissa enintään 2 päivän ajan (<2C) myöhempää käyttöä varten.

Tiedot

Päivämäärä:
maaliskuu 30.
Aika:
18:00 - 19:00
Tapahtumaluokat:
,
Tapahtuma tagia:

Tapahtumapaikka

Etäyhteys

Järjestäjä

Suomen Gastronomien Seura

Tapahtumaan ilmoittaudutaan sähköisen ilmoituslinkin kautta.