
- Tämä tapahtuma on mennyt.
Gastronominen luentosarja 2021 – Mistä maku ja herkullisuus muodostuvat ja miten moniaistinen kokeminen vaikuttaa ruokailukokemukseen? – Mari Sandell
5.5.2021 @ 18:00 - 19:00

Kuva: Maarit Kytöharju
Professori Mari Sandell Helsingin yliopiston Elintarvike- ja ravitsemustieteiden osastolta sekä Turun yliopiston Funktionaalisten elintarvikkeiden kehittämiskeskuksesta avaa gastoronomeille moniaistista kokemusta ja herkullisen maun yleisiä ja yksilöllisiä aistimaailmoja. Sandell toimii myös Kaffeli ry:n puheenjohtajana. Ruokakulttuuriseura perustettiin vuonna 2010 toteuttamaan Turun kulttuuripääkaupunkivuosi ruokakulttuuriohjelmaa. Kaffelia on kiittäminen mainion Neitsytperunafestivaalin toteuttamisessa. Alfred Kordelinin säätiö myönsi huhtikuussa 2021 Jaakko Kolmosen ruokakulttuuripalkinnon Lounas-Suomen ruokakulttuuriyhdistys Kaffelille.
Luento ja siihen liittyvä keskustelutilaisuus on ilmaistapahtuma jäsenille eikä edellytä erikseen ilmoittautumista. Lämpimästi tervetuloa!
Luennon päätteeksi suosittelemme lämpimästi tilaamaan Ravintola ORA:n Sasu Laukkosen suunnitteleman illallisen. Sen yksityiskohdista tiedotetaan myöhemmin.
Tapahtumaan ilmoittaudutaan sähköisen ilmoituslinkin kautta.