Ladataan Tapahtumat

« Kaikki Tapahtumat

  • Tämä tapahtuma on mennyt.

Gastronominen luentosarja 2021 – Jatkuvaa parantamista – Joni Kiiski

19 toukokuun. @ 18:00 - 19:00

Olen vieraillut Haaga-Heliassa vuodesta 2014 lähtien kertomassa restonomiopiskelijoille seuramme toiminnasta ja keskustelemassa suomalaisesta ruokakulttuuriin ja gastronomiaan liittyen. On erittäin opettavaista haastaa opiskelijoita ja kuunnella herkällä korvalla heidän ajatuksia. Esityksessäni on vahva jatkuvan parantamisen teema. Esittelen opiskelijoille erilaisia menetelmiä ja työkaluja, joilla he pystyvät parantamaan laatua ja asiakastyytyväisyyttä työelämään siirtyessään. Esittelen gastronomeille Haaga-Heliassa käytettyä materiaalia ja opiskelijoiden kanssa yhdessä tehtyjä harjoitustöitä.

Luennon päätteeksi suosittelemme lämpimästi tilaamaan illallisen ravintola Spisistä, joka oli Vuoden ravintola 2015. Keittiömestari Antero Aurivuo kertoo kuulumiset ja esittelee illan menun luennon ja keskustelun jälkeen. Voit tehdä tilauksen suoraan Spisin kotisivujen kautta. Heillä on myös edullinen kuljetuspalvelu tarjolla.
https://spis.fi/illalliskassi/

Tiedot

Päivämäärä:
19 toukokuun.
Aika:
18:00 - 19:00
Tapahtumaluokka:

Järjestäjä

Suomen Gastronomien Seura

Tapahtumaan ilmoittaudutaan sähköisen ilmoituslinkin kautta.