Ladataan Tapahtumat

« Kaikki Tapahtumat

Gastronomilta gastronomille 􏰇 Toni Toivanen ja Markus Kolhinoja 28.11.2020

marraskuu 28. @ 18:00 - 22:00

€190
gourmet

Toni Toivasen Espan alakertaan suunnittelema japanilaisvaikutteinen ravintola Aki saavutti suuren suosion gastronomien keskuudessa. Eikä ihme, sillä nuoresta iästä huolimatta Toivasen ura on vertaansa vailla suomalaisen gastronomian ja ravintola-alan historiassa. Toivanen on valmistanut uutta pohjoismaalaista ruokaa kuninkaallisille, maailmantähdille ja maailman parhaita ravintoloita kiertäville kulinaristeille Kööpenhaminassa, klassisia makuja rahakroisoksille Manhattanin pilvenpiirtäjässä ja kehittänyt täysin uusia makumaailmoja Tokiossa maan parhaista raaka-aineita japanilaisten mestareiden inspiroimana.

Tonin aisaparina keittiössä toimii Tukkutorin Kalan keittiömestari Markus Kolhinoja. Kokkikaverukset ovat aikaisemminkin työskennelleet yhdessä: Chez Dominiquessa sen viimeisen toimintakuukauden ajan, jolloin nuoret kyvyt saivat irrotella kauhan varressa ja Hongkongin Sandlådan -pop upissa.

Gastronomeille tarjotaan huolella valittuihin mereneläviin keskittyvä illallinen. Klassiset ja modernit keittiötekniikat lyövät kättä ainutkertaiseksi jäävässä yhden illan tapahtumassa kahden kokin ladatessa täyspiipullisen umamia ja herkullisuutta lautaselle. Luvassa on siis yllätyksellisyyttä hauskanpitoa unohtamatta.

MENU
Gastronomilta Gastronomille 2020 – Suomen Gastronomien Seura 75 vuotta

Kojia INUAn tapaan, kotimaista kaviaaria ja merileväkermaa
Kuningasrapu-merileväpiiras
Mikko Utterin säilötyt muikut
Fermentoitua ohraa ja syksyn hedelmiä
Mehustettuja sinisimpukoita ruusun ja pähkinöiden kera
Grillattua merirapua ja kananmunan keltuaista
Piikkikampelaa, ostereita, syyskasviksia ja valkoista tryffeliä
Suklaapiiras ”432 Park Avenue” ja ohrajäätelöä
Merilevää ja kermaa

Tervetuloa!
Toni ja Markus

Menun hinta on 190 €/henkilö, sisältäen ruokajuomat. Muistathan mainita, jos sinulla on erikoisruokavalio. Avec-tilaisuuteen mahtuu 20 jäsentä ilmoittautumisjärjestyksessä.

Maksutiedot:
Tilinumero: Suomen Gastronomien Seura ry FI13 1470 3000 0545 21 (Nordea)
Viitenumero: 20475

Tiedot

Päivämäärä:
marraskuu 28.
Aika:
18:00 - 22:00
Hinta:
€190
Tapahtumaluokka:

Järjestäjä

Suomen Gastronomien Seura

Tapahtumapaikka

Tukkutorin Kala Oy
Työpajankatu 2 B
Helsinki, 00580 Suomi
+ Google Map
Kotisivu:
http://www.tukkutorinkala.fi/

Tapahtumaan ilmoittaudutaan sähköisen ilmoituslinkin kautta.