Ladataan Tapahtumat

« Kaikki Tapahtumat

  • Tämä tapahtuma on mennyt.

Gastronomien MasterChef -kisa 2021 – Gastronomilta gastronomille –

17.2.2021 @ 17:00 - 22:00

€85

TAPAHTUMA ON PERUTTU VALLITSEVAN TILANTEEN VUOKSI. Yritämme järjestää tilaisuuden vuoden 2021 aikana.

Ensimmäinen Gastronomien MasterChef -kilpailu antoi osallistujille upean kokemuksen kelloa vasten kokkaamisesta ja tiiviistä kilpailutunnelmasta nauttien. Palaute kisa-annoksista ja kanssakilpailijoiden annoksien maistaminen tarjosi upean oppimismahdollisuuden gastronomian saralla.

Nyt on jälleen mahdollista voittaa hieno MasterChef -kiertopalkinto kotiin, sillä helmikuun työpajassa kilpaillaan gastronomien välisestä mestaruudesta. Kisa toteutetaan parikilpailuna ja mysteerilaatikon raaka-aineista valmistetaan kaksi kolmen ruokalajin illallista: toinen tuomareiden arvosteltavaksi ja toinen kilpailijoiden maistettavaksi.

Päätuomarina toimii ravintoloitsija Kristian Vuojärvi ja toisena tuomarina seuran johtokunnan jäsen Markus Aremo. Tuomaristo hyödyntää ammattikilpailujen arvostelu- ja pisteytystapaa arvioidessaan annoksia. Myös keittiötyöskentely tulee vaikuttamaan pisteisiin. Kilpailijoille varataan pieni hetki suunnitteluun ja reseptien hiomiseen ennen ruoanlaittoon ryhtymistä. Voit ottaa mukaan omia reseptejä tai hyödyntää Internetistä löytyviä reseptejä suunnitteluvaiheessa. Kisan päätteeksi nautimme illallisen ja käymme läpi kisan tulokset.

Tervetuloa mukaan opettavaiseen ja hauskaan kisaan!

Maksutiedot:
Tilinumero: Suomen Gastronomien Seura ry FI13 1470 3000 0545 21 (Nordea)
Viitenumero: 20514

Tiedot

Päivämäärä:
17.2.2021
Aika:
17:00 - 22:00
Hinta:
€85
Tapahtumaluokka:

Järjestäjä

Suomen Gastronomien Seura

Tapahtumapaikka

Kokkikoulu Espa
Pohjoisesplanadi 21 B, sisäpiha 4.krs
Helsinki, 100 Finland
+ Google Map
Näytä Tapahtumapaikka WWW-sivusto

Tapahtumaan ilmoittaudutaan sähköisen ilmoituslinkin kautta.