Ladataan Tapahtumat

« Kaikki Tapahtumat

  • Tämä tapahtuma on mennyt.

Gastronomien MasterChef 2021-kisa 25.8.2021

25.8.2021 @ 17:00 - 22:00

€85

Ensimmäinen Gastronomit MasterChef -kilpailu oli upea elämys. Iloinen kilpailutunnelma vei mukanaan. Kanssakilpailijoiden annoksien maistaminen ja huippuammattilaisten palaute antoivat ikimuistoisen oppimiskokemuksen gastronomiasta.

Nyt on jälleen mahdollisuus kilpailla paremmuudesta ja voittaa gastronomien MasterChef-kiertopalkinto kotiin. Kisa toteutetaan parikilpailuna ja mysteerilaatikon raaka-aineista valmistetaan kaksi kolmen ruokalajin illallista: toinen tuomareiden arvosteltaviksi ja toinen kilpailijoiden maistettavaksi.

Kilpailijoille varataan pieni hetki annoksien suunnitteluun ja reseptien hiomiseen ennen ruoanlaittoon ryhtymistä. Voit ottaa mukaan omia muistiinpanoja tai hyödyntää Internetistä löytyviä reseptejä suunnitteluvaiheessa. Toki voit myös kilauttaa kaverille, kaikki on sallittua.

Tuomaristo hyödyntää ammattikilpailujen arvostelu- ja pisteytystapaa arvioidessaan annoksia. Myös keittiötyöskentely tulee vaikuttamaan pisteisiin.

Kisan päätteeksi nautimme iltapalaa. Illallisella on tarjolla viinit omalla kustannuksella. Ruokailun lomassa käymme läpi kisan tulokset. Palkinnosta tulee kilpailemaan viisi kilpaparia ja mukaan mahtuu vielä neljä henkeä.

Tervetuloa mukaan hauskaan kisaan, mukaan mahtuu 10 henkilöä ilmoittautumisjärjestyksessä!

Tiedot

Päivämäärä:
25.8.2021
Aika:
17:00 - 22:00
Hinta:
€85
Tapahtumaluokka:

Järjestäjä

Suomen Gastronomien Seura

Tapahtumapaikka

Kokkikoulu Espa
Pohjoisesplanadi 21 B, sisäpiha 4.krs
Helsinki, 100 Finland
+ Google Map
Näytä Tapahtumapaikka WWW-sivusto

Tapahtumaan ilmoittaudutaan sähköisen ilmoituslinkin kautta.