Tykkää meistä Facebookissa!

Juhlavuoden logo

Suomen Gastronomien Seura juhlii 100-vuotiasta Suomea

Suomen juhlavuodesta tulee myös huikea ruokavuosi!

Matkamessuilla 19.1.2017 selviää, onko kansallisruoaksemme äänestetty esimerkiksi ruisleipä, pizza tai karjalanpiirakka? 

ELO-säätiön ideoima Syödään yhdessä -teema on synnyttänyt huikeita tapahtumia juhlavuoden varrelle. 

Maailman suurimmat kyläjuhlat muuttavat Suomen kansallispuistot piknikpaikoiksi a suurimmissa kaupungeissa nautitaan Illallinen taivaan alla. 

Myös Suomen Gastronomien Seura Ry juhlii 100-vuotiasta Suomea. 

Olemme suunnitelleet muun muassa monta mielenkiintoista workshopia seuran jäsenille.

Juhlavuosi aloitetaan Wallenberg-workshopilla tammikuussa.

Helmikuussa kunnioitetaan vanhoja ruokaperinteitä sekä edesmennyttä jäsentämme ja todellista herkkusuuta Heikki Tavelaa läskisoosi-workshopin muodossa.

Tulossa ovat myös leivonta-, hapattaminen- ja sahti-workshopit, joiden ajankohdasta tiedotamme jäsenkirjeissä vuoden kuluessa.

Suomen Gastronomien Seura toivottaa kaikille mahtavaa ja nautinnollista ruokavuotta Suomen 100 -vuotisjuhlan merkeissä!