Suomen juhlavuodesta tulee myös huikea ruokavuosi!
Matkamessuilla 19.1.2017 selviää, onko kansallisruoaksemme äänestetty esimerkiksi ruisleipä, pizza tai karjalanpiirakka?
ELO-säätiön ideoima Syödään yhdessä -teema on synnyttänyt
huikeita tapahtumia juhlavuoden varrelle.
Maailman suurimmat kyläjuhlat muuttavat Suomen kansallispuistot piknikpaikoiksi a suurimmissa kaupungeissa nautitaan Illallinen taivaan alla.
Myös Suomen Gastronomien Seura Ry juhlii 100-vuotiasta Suomea.
Olemme suunnitelleet muun muassa monta mielenkiintoista
workshopia seuran jäsenille.
Juhlavuosi aloitetaan Wallenberg-workshopilla tammikuussa.
Helmikuussa kunnioitetaan vanhoja ruokaperinteitä sekä edesmennyttä jäsentämme ja todellista herkkusuuta Heikki Tavelaa läskisoosi-workshopin muodossa.
Tulossa ovat myös leivonta-, hapattaminen- ja sahti-workshopit,
joiden ajankohdasta tiedotamme jäsenkirjeissä vuoden kuluessa.
Suomen Gastronomien Seura toivottaa kaikille mahtavaa ja nautinnollista ruokavuotta Suomen 100 -vuotisjuhlan merkeissä!