Säännöt ja ohjeet

2018

2017

2016

2015

2014
16.12.2014  Jäsenkirje 8/2014
pp.kk.vvvv Jäsenkirje 7/2014
22.10.2014 Sadonkorjuu-workshop Perhossa
09.10.2014 Osteri- ja silakkaristeily
08.10.2014 Kuukausilounas, ravintola Pastor
20.09.2014 Sieniretki Saukkolaan
15.09.2014 Olutkoulu ravintola Passiossa
10.09.2014 Kuukausilounas, KuuKuu
20.08.2014 Jäsenkirje 6/2014
28.07.2014 Food Camp Finland 28.8.- 30.8. Mäntässä
27.05.2014 Illallinen, ravintola Bistro o Mat
15.05.2014 Pekka Terävä on Kokkien Kokki!
14.05.2014 Kuukausilounas, ravintola Solna
12.05.2014 Taste of Helsinki lähestyy – menut julkistettu!
07.05.2014 Iltapäivätee, ravintola Viola
01.05.2014 Jäsenkirje 5/2014
22.04.2014 Parsa-workshop, ravintolakoulu Perho
17.04.2014 SGS ja Taste of Helsinki yhteistyöhön
7.04.2014 Passio Keittiö ja Baari on SGS:n uusin kannatusjäsen
17.04.2014 Jäsenkirje 4/2014
09.04.2014 Kuukausilounas, ravintola Bronda
26.03.2014 Jäsenkirje 3/2014
24.03.2014 Vuosikokousillallinen, ravintolakoulu Perho
24.03.2014 Vuosikokous, ravintolakoulut Perho
13.03.2014 Kuukausilounas, Vuoden ravintola Ask
12.03.2014 Ask ja Chef&Sommelier saivat Michelin-tähden!
05.03.2014 Vuoden HelsinkiMenu-ravintola on KuuKuu!
24.02.2014 Jäsenkirje 2/2014
18.02.2014 STREAT HELSINKI -katuruokafestivaali 21.-22.3.2014
12.02.2014 Kuukausilounas, Gastrobar Emo
12.02.2014 Ask on Vuoden Ravintola 2014
22.01.2014 Mätiworkshop 22.1.2014
15.01.2014 Kuukausilounas